Få oppskriften til hvordan jobbe
Steg-for-Steg
med klienter som Coach
I dette Viking-Coach-programmet vil du lære hvordan du:
 • Blir en engasjert og inspirerende Coach som hjelper mennesker til god helse
 • Blir kompetent til å identifisere utfordringer dine klienter har, og hvordan du re-programmerer deres gamle sannheter til nye og veldig konstruktive sannheter
 • Hvordan du kan jobbe halv tid, og tjene som om du skulle jobbe fulltid
 • Bruker de ulike Viking Coach-teknikkene til å håndtere ulike tilstander, slik som stress, vektnedgang, søvnproblemer
 • Øker din egen sensitivitet slik at du forstår klientene dine bedre
 • Spør livs-endrende og kvalitets-spørsmål for å komme ned i kjernen av problemet slik at dere får gode resultater
 • Du endrer uønsket adferd hos deg selv og andre
 • Kan hjelpe klientene til å sette meningsfulle og utviklende mål
 • Hjelper klientene dine med å komme seg dit de ønsker seg
Kjære nye Viking Coach!
En av de mest givende elementene av Viking-Coach-Programmet er at du har muligheten til virkelig å gjøre en innvirkning til genuint å løfte andre mennesker opp og frem. Ingen ting er med givende enn akkurat det. 

Som en Viking-Coach, så vil du lære hvordan du kan gjøre livsendrende bidrag til menneskers liv ved å hjelpe dem til å overkomme deres utfordringer og bevege seg nærmere deres mål og ambisjoner. 

Hovedrollen som Viking-Coach er å hjelpe andre med å bevege seg bort fra der de ikke vil være til der de ønsker å være i livene deres. Ved å ta dette kurset, så lærer du ikke bare hvordan du kan akselerere din egen utvikling, men også hvordan du kan få muligheten til å vokse stort i din egen bedrift. 

Ved å hjelpe andre mennesker, så vil du naturligvis hjelpe deg selv også. 
Dine mellommenneskelige ferdigheter vil utvikle seg når du lærer nye livsstategier, prinsipper og utvilsomt håndterer mange av dine egne utfordringer underveis. 

Gjennom dette Viking-Coach-Programmet vil du raskt bli oppmerksom på din egen personlige utvikling og vekst. 
Få suksess gjennom vårt Viking-Coach-Program!

Hvorfor kaller vi det for VikingCoach-program? 

Jo, det er fordi gjennom dette programmet lærer du hvordan du virkelig kan være den beste Coachen som kan pushe dine klienter på en måte som gjør at du fremstår som trygg, sikker, sterk og samtidig stå støtt ved siden av klienten gjennom tøffe tak. 

Bli en super Coach. 

Et bredt Viking-Coach-kurs i de primære og prinsipielle Coachingteknikkene du trenger for å jobbe som Coach (på kontor eller på nett). 

Yes, you can do it!!
En av de mest givende elementene av Viking-Coaching er at du har muligheten til virkelig å gjøre en innvirkning til genuint å løfte andre mennesker opp og frem. Ingen ting er med givende enn akkurat det. 

Som en Viking-Coach, så vil du lære hvordan du kan gjøre livsendrende bidrag til menneskers liv ved å hjelpe dem til å overkomme deres utfordringer og bevege seg nærmere deres mål og ambisjoner. 

Hovedrollen som Viking-Coach er å hjelpe andre med å bevege seg bort fra der de ikke vil være til der de ønsker å være i livene deres. Ved å ta dette kurset, så lærer du ikke bare hvordan du kan akselerere din egen utvikling, men også hvordan du kan få muligheten til å vokse stort i din egen bedrift. 

Ved å hjelpe andre mennesker, så vil du naturligvis hjelpe deg selv også. 
Dine mellommenneskelige ferdigheter vil utvikle seg når du lærer nye livsstategier, prinsipper og utvilsomt håndterer mange av dine egne utfordringer underveis. 

Gjennom dette Viking-Coach-Programmet vil du raskt bli oppmerksom på din egen personlige utvikling og vekst. 
Hva vil du lære?
 •  Identifisere hvilke utfordringer klienten har
 •  Hjelpe klienten med å komme seg over negative følelser, destruktive tanker og dårlige vaner. 
 •  Veilede klienten slik at hun/ han får det resultatet h*n ønsker seg. 
 •  Lære hvordan klientene tenker og få verktøy som hjelper dem til et bedre liv
Hva trenger du og hva får du?
Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette Coaching kurset. Du vil få alt du trenger til å gjennomføre et 6 ukers Coaching program til dine klienter. 

Gjennom treningen vil du få kunnskap om hvordan du skal jobbe med dine klienter fra de kommer til deg til du avslutter med gode resultater. 

Dette kurset har 37 nedlastbare lydfiler, arbeidsark, faktaark og andre nedlastbare resurser til til odel og eie for deg. 
Dette kurset er designet for å utvikle deg både profesjonelt og personlig som menneske. 
Viking-Coaching-Programmet har kraftfulle teknikker som gir stor personlig utvikling og endring. Dette kurset har det fundamentale innen det psykologiske og den mentale grunnplattformen. Det er en blanding av ulike plattformer som gjør at du får raskere og bedre resultater med dine klienter slik som standard kognitive teknikker, nlp teknikker, hypnoseteknikker etc. 

Du studerer komfortabelt hjemmefra (eller hvor du vil) og i ditt eget tempo. Dette er et komplett kurs på nett hvor du får tilgang til alle dine resurser når du vil på din egen data eller mobiltelefon. 

Dette kurset har tatt mange år å utvikle, og du får det "best of the best" som er satt sammen på en pedagogisk og morsom plattform. 
Viking-Coach-programmet:
Dette Viking-Coach-Programmet (begynner til avansert) lærer deg de fundamentale ferdighetene og verktøyene som trengs for å starte din egen reise som en profesjonell Coach eller som et verdifullt tillegg til din allerede eksisterende praksis. 

Du vil å tilgang til mengde materiell i 6 moduler som er full av fascinerende og meget lærerig informasjon som du kan ta i bruk umiddelbart til dine klienter. 

Din instruktør i kurset, Rachel Wilmann, vil hjelpe deg å tilegne deg den nødvendige kunnskapen slik at du får grunnfundamentet for å bli en fantastisk Coach. 
Og alt du trenger å gjøre, er å gå ut å praktisere!

Det er ingen deadline for å bli ferdig med kurset. Og du kan tilpasse dette kurset rundt alt du har å gjøre av dagligdagse ting i hverdagen din. Du kan ta dette online-kurset når du selv vil. Du kan laste ned alle dokumentene ned på din egen data slik at du har livslang tilgang til alt du får inne i kursportalen. 

Når du er ferdig med kurset, så vil du ha fått en grunnmur og en konkret oppskrift på hvordan du skal jobbe med dine klienter fra første til siste time. Altså en konkret kokebokoppskrift!

Og det beste av alt: Du vil få en fantastisk reise selv! Du vil utvikle deg og lære masse underveis i programmet, og du vil også garantert få en eller flere a-ha opplevelser. 
Hvem vil Viking-Coach-Programmet passe for?
Dette innholdsrike Viking-Coach-Programmet vil være perfekt for deg som ønsker et detaljert Steg-for-Steg program som du kan ta i bruk til dine klienter med en gang.

Det passer for deg som er helt i starten av å bygge en Coaching-praksis så vel som for deg som har kommet det skikkelig i gang. Om du allerede har erfaring innen nlp-, hypnose, meditasjon, PT, yoga, intuisjon eller annen type praksis hvor du veileder mennesker, så vil det passe utmerket. Du vil få et ekstra verdifullt tillegg i verktøykassen din. Og det som er unikt, er at du ikke har noe lignende fra før siden dette programmet gir deg en detaljert fremgangsmåte så vel som virkningsfulle teknikker du kan praktisere både på deg selv så vel som dine kunder. 

Det passer for bedriftledere som ønsker å Coache sine ansatte. 

Det passer for deg som jobber innen ernæring og kostholdstilskudd fordi det kan hjelpe deg med å få kunder som er i programmet dit enda lenger fordi dere finner rotårsaken til hvorfor mennesker ikke klarer å få en langsiktig endring. 

Det passer for deg som er mamma eller pappa, og vil hjelpe dine barn med gode coachingteknikker og metoder som kan hjelpe dem både på skolen, idrett og takle livet på en god måte. 

Det passer for studenter som vil lære seg hvordan takle presset med karakterer, jobb, karriere etc. 

Det passer for erfarne terapeuter som ønsker å komplementere praktisen sin med et bærekraftig og meget lærerikt Viking-Coach-Program.
Forestil deg følgende.....
..den gode følelsen du får når kundene dine er superfornøyd med deg som Coach fordi dere sammen har fått "amazing" resultater...

...tenk på hvor godt det er å kunne jobbe hjemme og ikke minst når du selv vil (og kanskje være der når barna går på skolen... og du kan lage middag til de kommer hjem igjen)....

...hvor godt det er at du lykkes med Coachingen og har mulighet for å gjøre en forskjell i verden til kanskje både naboen, men også noen på andre siden av jordkloden...

....se for deg at du med stolthet forteller din beste venn eller din partner at du har massevis av fornøyde og glade kunder du lykkes med... -hver dag- 

...se for deg at du er en populær Coach fordi du er trygg og sikker i jobben din 

...se for deg at du er stolt av det du jobber med, og du lykkes fordi du føler at du gjør en meningsfull jobb. Du betyr mye for mange mennesker. Og det gjør godt i hjertet ditt.
Hvorfor skal du lære av meg?
Hei, jeg er Rachel Wilmann, og jeg er 45 år. 
Først av alt er jeg mamma, og for noen år siden, så hadde jeg en "vanlig" jobb. Som mange andre, så hadde jeg en indre drøm om å jobbe for meg selv. Og ikke minst, så ville jeg at det skulle være noe jeg kunne være stolt av OG hvor jeg kunne være en rollemodell for min datter. 

Nå, 8 år senere, så har jeg hatt snart 8.000 (!) coaching- og terapitimer. Jeg har gjort livsendrende ting i andre menneskers liv. 
Og jeg er stolt av å være en mamma som ikke bare har en jobb.... men en jobb hvor jeg vet at jeg gjør mitt beste for å være meg og det jeg er "ment to be" i denne verden. 

Jeg er nysgjerrig, og jeg har gjort mitt beste for å lære og finne ut hva som fungerer best mulig på mine klienter, og jeg har designet mitt eget Coaching-program hvor du kan lære mine aller beste "funn" og teknikker gjennom disse årene. Året etter at jeg startet praksisen min, så fikk jeg mange spørsmål fra andre Coacher og Terapeuter som: "Rachel, hvordan klarer du å få så gode resultater?" Da starter jeg å lære bort mine metoder som gjorte at jeg hadde venteliste hele tiden. Og det har resultert i at jeg har utdannet hundrevis at Coacher og Terapeuter gjennom disse årene. 
9 av 10 Coacher feiler fordi....
9 av 10 coacher feiler fordi de ikke klarer å sette sammen riktig kompetanse

I følge konsulentselskapet Menon Business Economics, så er det kun 1 av 10 grundere som lykkes fordi de ikke jobber sammen med mentorer som har lykkes før dem, og som vet hva det vil si å drive en egen virksomhet. 

Derfor har jeg laget dette kurset til deg slik at du får alle mine læringer, feil, metoder og teknikker som du kan ta i bruk umiddelbart. Jeg har lagt grunnlaget til deg slik at du har de største forutsetningene for å lykkes. 
En liten smakebit på noen av utfordringene du vil kunne hjelpe folk med:
 •  Manglende energi
 •  Vektproblemer
 •  Dårlig selvtillit
 •  Utmattelse
 •  Negativitet
 •  Bekymringer
 •  Manglende
 • treningsmotivasjon
 •  Dårlig kosthold
 •  Dårlig Selvfølelse
 •  Misnøye med kroppen sin
 •  Adhd
 •  Søtsug
 •  Søvnproblemer
 •  Og masse masse mer...
Ok, jeg ser hva det vil gi kundene - men hva vil deg gi meg?
Så her er det du får på min 6 ukers Online Viking-Coach-Program:
Du får et komplett kurs på nett som går over 6 uker og vil gi deg en fullstendig kokebokoppskrift fra start til slutt. Du vil få alle hemmelighetene for å lykkes raskt og sikkert med kundene dine. Du vil få kopi av absolutt hele coachingprosessen fra a til å, slik at du kan gå ut og booke kunder med en gang. Jeg viser deg til og med hvordan du kan tjene inn hele kurset før du er ferdig. 
Du vil løfte andre til nye høyder!

Mangel på glede, energi og overskudd er hindre mange har. Med små, konkrete endringer kan du utgjøre en forskjell, slik at du bidrar til at andre får det livet de virkelig ønsker seg. 

Du kan jobbe HVOR du vil og NÅR du vil

Trondheim, Svalbard, Barcelona eller New York - du kan jobbe fra hvor du vil, med kunder som befinner som hvor som helst. Hele verden blir din potensielle kundebase.

Du lærer Suksessformelen som virker!
En velprøvd og bevist effektiv oppskrift gir deg fremgangsmåten for hvordan du jobber med kundene, steg for steg. Enkelt, samtidig som mindre prøving og feiling vil føre til bedre og raskere resultater.
Du kan Tjene Penger på å hjelpe andre mennesker
Lev drømmen, hjelp andre - samtidig som du tjener godt. Her får du vite hvordan du kan tjene 500.000,- (eller mer) på jobben som coach.
 

Dette er hva du vil lære...
Viking-Coach-Programmet består av 6 moduler. 
Alt kurs materialet, inkludert videoer, MP3, sjekklister, og mye mer finner du i egen kursportal for deg som student!
Modul 1
Introduksjonstime +
CoachingTime 1 - Du lærer konkret hvordan du skal gjennomføre første time med klienten. Her lærer du også hvordan du finner rotårsaken til klienten (som inneholder en test til klienten) + du får en konkret plan til hvordan dere skal gå frem for å nå målene dere sette for timene.

- 4 konkrete nøkkelverktøy i denne modulen 

Modul 2
CoachingTime 2 - Du lærer hvordan du skal få klienten din til å gå bort fra tidligere unnskyldninger og prokastinering slik at dere virkelig når målene denne gangen. Du lærer også hvordan du skal få klientene dine til å få overskudd og energi slik at de kan få til "hva-som-helst" i livet sitt.  

-3 konkrete nøkkelverktøy i denne modulen
Modul 3
CoachingTime 3 - Du lærer hvordan du skal gjenkjenne stress (som er en av nøkkelfaktorene til at klienter ikke når resultatene sine). I tillegg får du et verktøy som gjør at klienten får en oversikt over alle områder i livet som kan gi utfordringer. - 3 konkrete nøkkelverktøy i denne modulen
Modul 4
CoachingTime 4 - Du lærer konkret hvordan du skal bygge selvfølelse og selvtillit til klientene dine. 


- 2 konkrete nøkkelverktøy i denne modulen

Modul 5
CoachingTime 5 - Du lærer hvordan du skal få klienten din til å håndtere vanskelige og utfordrende situasjoner. I tillegg tar dere tak i de fremtidige drømmene til klienten for å se om dere skal avslutte eller jobbe videre sammen etter time 6. 

-2 konkrete nøkkelverktøy i denne modulen
Modul 6
CoachingTime 6 - Du lærer klienten hvordan h*n skal jobbe videre alene (eller sammen med deg). I tillegg lærer du hvordan du kan lage dine egen VIP-samlinger for klientene dine. - 2 konkrete nøkkelverktøy i denne modulen
Men la meg lage et Søtt og Godt tilbud med noen Bonuser som virkelig gjør at du får kommet deg i gang raskere og bedre….
220 ekstra virkningsfulle og meget nyttige spørsmål du kan stille klientene dine.
250 ekstra spørsmål som er laget til deg som du kan bruke til kundene dine. Det kan du printe ut og ha foran deg når du jobber med kundene dine på nett. Her vil du garantert finne noen spørsmål som du ressonerer ektra godt med og som vil bli dine favoritter. Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på akkurat denne pdf.en, for den er så enkel å bruke, og du vil aldri være i mangel på gode spørsmål til kundene dine. 
[Verdi kr. 999,-]
9 ferdiglagede, kule og 9 ferdiglagede, kule og virkningsfulle interessevekkere du kan kopiere direkte for å få klienter.
En oversikt over mange ulike interessevekkere du kan bruke for å få tak i kunder på nett. De er ferdig laget, og du kan bare kopiere dem direkte inn i dine annonser ut mot kundene dine. Så slipper du å bruke tid på å vri hjernen din på hva du skal skrive, for vi har laget det helt ferdig for deg. 
[Verdi kr. 1.499,-]
Hvordan ta imot og ta betalt fra dine første kunder
Jeg viser deg hvordan du kan få dine første testkunder og hvordan du kan ta betalt fra dem slik at du i løpet av kurset kan tjene inn hele kursavgiften din. Mange av de som har tatt denne utdannelsen før deg har gått gjennom denne bonusen, og tjent inn kurssummen allerede etter de første par ukene. Det er jo superkult, så om du er en av dem som er ivrige etter å komme raskt i gang, så viser jeg deg hva du skal gjøre for å få dine første testkunder. Min læringsfilosofi er learning by doing, og her setter du det ut i action. I og med at programmet er ferdig laget, så er du trygg på at du leder kunden gjennom et program som virker fra time til time. Du trenger bare å lene deg til oss og det som er ferdig laget for deg. [Verdi Kr. 1.999]
Og ikke nok med det - her er BONUSER helt Ekstra til deg som tar Action NÅ...
Hvordan lage dine egne VIP-samlinger
Hvordan du kan lage dine egne VIP-samlinger til dine kunder slik at du kan få enda bedre inntekter til deg, og du kan gi mer verdi til kundene dine. 
Verdi kr. 1,499,-
Tilgang til vår eksklusive og lukkede Facebook-gruppe
Er for deg som virkelig vil sørge for å lykkes raskere med å få flere kunder og i tillegg får personlig hjelp til å lykkes. Denne bonusen gir deg tilgang til vår helt lukkede FB-gruppe hvor vi hjelper deg hver mandag med spørsmål du har. Denne gruppen er åpen året rundt. Her kan du stille oss spørsmål relatert til deg og din coaching-situasjon, og vil vi svare deg i gruppen. 
Verdi kr. 7.999,-
Månedlige mentortimer LIVE
Månedlige webinarer hvor du har mulighet for å få hjelp med alle DINE utfordringer du møter på underveis. Slik kan du få personlig hjelp. 
Verdi kr. 29.999,-
Total verdi bonuser 
NOK 43.994,-
Kom i Gang NÅ!
Velg det VikingCoach Programmet som passer deg best!
Du lurer sikkert på hvordan undervisningen vil foregå?
 •  Hver uke kan du ta fatt på en ny modul, som består av lydfiler, pdf-filer til nedlastning samt arbeidshefter. Programmet er på nett, så du kan sitte hjemme i ro og fred og ta undervisningen når det passer deg. 
 •  Hver modul lærer deg en helt konkret fremgangsmåte for hvordan du gjennomfører coachingtimen. Etter å ha fullført alle 6 modulene, sitter du på oppskriften på 6 coachingtimer – en komplett coachingpakke.
 •  Du får tilgang til kursportalen 1 helt år, slik at du kan ta kurset i eget tempo. I tillegg kan du gå tilbake og repetere om du kjenner behov for det.
 •  Kurset er pedagogisk bygd opp, slik at du enkelt kan følge fremdriften og bygge på det du allerede har lært. Hele veien får du tilgang på konkrete verktøy du kan bruke. Skjemaet med action-steg er ett eksempel, og det bruker du for å sikre at kunden din oppnår den fremgangen som skal til for å nå målet sitt.
 •  Hver måned får du tilgang til å spørre meg spørsmål på en felles LIVE mentortime. 
 •  Du får tilgang til en lukket FB gruppe hvor jeg svarer på spørsmål hver mandag. 
Ta 7 dager for å teste oss ut, og få pengene tilbake om du ikke får det vi lover deg!
Dersom "6 ukers VikingCoach på nett» ikke viser meg eksakt hvordan jobbe på nett med kundene mine, da forstår jeg at jeg vil få full 
«pengene-tilbake-garanti»
Det eneste du må gjøre, er å vise meg hva du har gjort i programmet, og hva som ikke virker, og jeg gir deg pengene tilbake!!

Som du kan se, all risiko ligger på mine skuldre....

Bli en kul Viking Coach
Velg det som passer deg best:
Betalt alt nå! 
Beste tilbud!
Med dette kurset kan du umiddelbart starte å ta imot klienter slik at du kan få inntekt fra første uke!
Nå Kr. 15.000,-
Delbetaling 5 måneder
Vi tilbyr deg å delbetale kr. 3,500,- / mnd i 5 måneder
Totalt kr. 17.500,-
Nå Kr. 3.500,-/mnd
5 måneder
Kjenner du deg igjen?
Det passer dårlig akkurat nå
Ja, noen ganger kan det være at tidspunktet er skikkelig dårlig. Du har 6 barn som skal kjøres og hentes i barnehage, skole og aktiviteter. En mann som jobber døgnet rundt og det føles som om at det er storm inni huset...
Men det som er saken er at det kommer aldri til å passe perfekt. Dette er en klassisk og typisk unnskyldning når du er redd for å lykkes. Eller at du føler at du ikke strekker til. Om du ikke starter nå, så vil du nok aldri starte. Og når det gjelder prokastinering og klassiske unnskyldninger, så er faktisk det en av modulene i dette kurset. Du vil lære MASSE om det selv, og hvordan du endelig skal klare å snu denne trenden til å lykkes stort. Akkurat slik du lærer dette til dine klienter. 
Jeg har ikke råd
Det beste ved dette kurset, er at du har mulighet for å tjene inn hele kurssummen allerede før du er halvveis i kurset. Jeg lærer det hvordan du skal få inntjening allerede etter første uken ved å ha dine egne testklienter. Dette er en unik engangsinvestering for deg som du kan få mangedobbelt igjen for etter bare noen få uker. 
Så er det opp til deg å bestemmer hvor mye du vil satse på drømmejobben din, og det vil igjen speile din fremtidlige inntekt. 
Personlig, så hadde jeg over 800.000,- mitt første år som Coach og Terapeut ved å bruke akkurat denne fremgangsmåten som du lærer hos meg. 
Enn om jeg mislykkes?
Noen ganger er det utfordrende når man skal inn på nye stier og veier. Det som er unikt her, er at du får en oppskrift som fungerer. Du trenger ikke å være redd for at du ikke har en verktøykasse av teknikker som ikke virker, fordi dette er testet ut og prøvd på tusenvis av klienter. Jeg vet at det fungerer. Og om du følger oppskriften steg-for-steg, så vil du ha like stor sjans for å lykkes som alle andre. Du er ingen prøvekanin. Du får en kokebokoppskrift som er solid, unik og som du kommer til å bli skikkelig stolt av. 
Er dette for godt til å være sant?
Jeg skjønner godt at du tenker akkurat dette. Hvordan kan det være at du får et komplett Coaching-Program til under 10 tusen, og så kan du tjene inn hele kurset før du er ferdig... 
Når sant skal sies, så er jeg selv overrasket over hvor godt mange Coacher lykkes gjennom mine Coaching-Utdannelser. Hemmeligheten ligger i at det er en superklar oppskrift, og du trenger kun å følge den. 
Og min indre drøm er at alle som har et ønske om å hjelpe andre mennesker skal få muligheten til det uten at det koster skjorta. Derfor har jeg laget dette kvalitetskurset til deg hvor jeg vet at du får det aller beste til en superlav pris. 
..fornøyde deltagere fra ulike kurs/ utdanninger..
Noen tilbakemeldinger er gitt privat og i lukkede grupper, så derfor er de anonymisert. Noe tekst er tatt bort da det er veldig personlig. 
Har du spørsmål? Ring oss gjerne
Mail: wilmann@rachelwilmann.no
Mobil: 913 66 999
Copyright © 2018 - UndervisningAkademiet AS