Åpent for påmelding!
Gullpakken:
Norges Største SelvutviklingsPlattform
For deg som ønsker Motivasjon og Inspirasjon 
slik at du kan bli SJEF i ditt liv!
Start med Gullpakken i dag!
Her har du to betalingsalternativer:
Betal for 1 år og 
Spar kr. 398,-
Nok 1990,- / år
 
Betal Månedlig:
 
Nok 199,- / mnd.
Lær hvordan du kan meste hverdagen og livet slik at du får gode dager både hjemme og på jobb!
I Gullpakken er dette noe av det du kan lære:
 • ​Du lærer hvordan du kan få bedre selvfølelse og selvtillit. Det kan hjelpe deg i absolutt alle situasjoner, slik som jobb, skole, i sosiale settinger, i dine forhold (både i forhold til familien din, men også kjæreste og venner). Du kan få mer trygghet til å være DEG, og til å få det godt i hjertet ditt. 
 • ​Du lærer hvordan du kan få mer indre ro og slappe av mer i livet ditt. Om du har mye stress, så kan det skape både fysiske og emosjonelle utfordringer. Derfor er det viktig at du lærer hvordan du kan få bort stresset som kan gjøre deg uvel og syk. 
 • ​Du lærer hvordan du kan bli en bedre versjon av deg selv slik at du kan bli bedre i både jobben din, forholdene dine, venner, sosiale settinger med mere. 
 • ​Du får konkrete verktøy som lærer deg hvordan du kan endre dine vaner slik at du kan nå de målene som du har satt deg. 
 • ​Du kan faktisk transformere livet ditt ved å bare gjøre små endringer. I GULLPAKKEN lærer du hvordan du utvikler deg selv på den best mulige måten. Du vil utvikle dine egen personlige egenskaper, og du vil kunne nå uante mål. Du kan bli en sterk og flott kvinne som tror på deg selv og dine egenskaper. Du kan bli den aller beste versjonen av deg selv. 
 • ​Du lærer hvordan du kan sovne raskere på kvelden, og ikke minst hvordan du kan sove godt gjennom hele natten. 
 • ​Du lærer hvordan du kan mestre dine egne tanker slik at du når absolutt alle målene du setter deg. 
 • ​Du lærer deg manifistering og mestring av din egen energi gjennom konkrete verktøy og teknikker. 
 • ​Du får hundrevis av affirmasjoner som kan hjelpe deg å endre tankene dine allerede fra i dag. 
 • ​I tillegg er det en egen HELSE-seksjon hvor du får mange hypnosefiler som kan hjelpe deg som vil ned i vekt eller rett og slett bare bli sunnere. Disse filene har jeg brukt aktivt til mine klienter som har hatt meget gode resultater på egen helse (både vektnedgang, men også for å få mer energi og overskudd). Og det finnes egne filer til deg som for eksempel ønsker å bli kvitt sjokoladesuget:)
 • ​Du får også mange teknikker til hvordan du kan starte dagen din på en god måte slik at du får selvtillit, styrke og mot til å ta imot utfordrende ting gjennom dagen. 
Start i dag, og du får umiddelbar tilgang til 
mange deilige meditasjoner og hypnosefiler, hundrevis av affirmasjoner, masse inspirasjon, tips og ideer til et bedre liv.

Pris kr. 199.- /mnd
INGEN bindingstid. Du kan si opp når som helst.
Hva er Gullpakken?
Gullpakken er en medlemsportal for deg som ønsker masse tips og inspirasjon slik at du kan få det beste livet du ønsker deg, og du kan gjøre det akkurat når det passer deg. Her finner du massevis av affirmasjoner, videoer, webinarer, lydfiler og alt du trenger for å få bedre hverdager.

Det er absolutt ingen bindingstid, og du kan når som helst si opp abonnementet ditt.

Få din MENTOR på nett - Hver dag!
Dette sier kundene om Gullpakken:

Jeg ble positivt overrasket over dybden og kvaliteten i materialet.

Jeg ble med i gullpakken, fordi jeg var nysgjerrig på om det virkelig var en skatt. Og jeg ble positivt overrasket over dybden og kvaliteten i materialet. Jeg logger meg ofte inn og hører på lydfilene. I gullpakken finner jeg inspirasjon og konkrete verktøy til å utvikle meg selv, fjerne stress og skape meg et bedre liv. Gullpakken er et supert og godt verktøy for den som vil jobbe med å utvikle seg selv!

Siril Grude - driver Døsen Pilgard

Du får en aha-opplevelse, fordi det finnes ikke maken i hele verden på å sette fokus å hjelpe hver og en opp og fram!

Gullpakken har alt jeg trenger for å jobbe med meg selv for å komme meg opp og fram fysisk, psykisk og åndelig. Gullpakken er et unikt og smart verktøy for å holde fokus. Alt fra videoer, masse gode affirmasjoner, webinarer, gode tips og råd hvordan jeg kan jobbe med tankene og følelsene mine og ikke minst fantastiske hypnosefiler.

I Gullpakken finner du det beste verktøyet for å jobbe med deg selv for å endre ditt fokus fra å være negativ med vonde følelser til å bli løsningsorientert og positiv og glad. OG HER LIGGER VERDENS BESTE LYDFILER/HYPNOSEFILER. De er verdt både gull og diamanter.

Du får tilgang til et nettverk med Face book gruppa hvor vi heier hverandre opp og fram, og jeg er aldri alene om å få endring til et positiv utvikling i livet. Jeg finner daglig i Gullpakken det jeg har behov for når jeg trenger det. Her kan jeg jobbe med meg selv og mine mål når jeg ønsker det. Du får en aha-opplevelse, fordi det finnes ikke maken i hele verden på å sette fokus å hjelpe hver og en opp og fram! Gullpakken er gull verdt for den som ønsker å utvikle seg selv, ønske endring og for å ha et godt liv og for å holde fokus hver dag. Det gir endring og løft fra dag 1. Prøv Gullpakken!! Du kommer ikke til å angre!!

Brynhild Kjelsli

Gullpakken gir meg fred, ro i meg selv og jeg blir mer bevisst på mine egne tanker.

Gullpakken hjelper meg videre på min vei i hverdagen. Den gir meg fred, ro i meg selv og jeg blir mer bevisst på mine egne tanker. Jeg kjenner den hjelper meg til å få fram det gode i meg selv. Den styrker meg og gir meg en fantastisk trygghet på meg selv. Tanken på at jeg er GOD NOK kommer innenfra meg selv. Jeg blir ikke så lett ”vippet” av pinnen lengre for eksempel om noen sier noe negativt til meg. Jeg blir ikke lei meg slik som før, jeg har funnet en ny styrke og trygghet i meg selv. Gullpakken er gull verdt. Det handler om at jeg hver dag er god nok akkurat slik jeg er og der jeg er. Jeg anbefaler gullpakken på det varmeste og at den brukes hver dag. Den bygger meg og styrker meg. Jeg starter dagen alltid med lydfil om bedre selvfølelse. Det er bare fantastisk og må oppleves . I tillegg så får jeg være med i et nettverk på face book hvor vi heier hverandre fram. Det er så fantastisk at så mange heier meg fram! Jeg kjenner det bobler og at gleden er til for alt, Jeg bruker alt det positive i alle mine utfordringer og jeg blir løfta framover i ein deilig flyt." Bli medlem og bruk den hver dag og du vil merke rask endring! Yesss!

Beate Flataker

Min hverdag har blitt mer positiv, med bedre tid og uten stress med Gullpakken! Gullpakken har gitt meg et mer positivt liv!

Gullpakken har gitt meg et mer positivt liv. Affirmasjoner er til stor nytte for å snu negative tanker til positive tanker. Etter jeg begynte å si affirmasjonen "Jeg har all den tiden jeg trenger" eller "I have all the time I need" - Har tiden "ekspandert". Jeg har som ved et magisk trylleslag tid til alt. Jeg henger ikke i stroppen lengre slik som før. Gullpakken er fantastisk verktøy for selvutvikling og ikke minst en bedre helse. Du finner affirmasjoner, videoer, lydfiler og hjelp til bedre kosthold som gir mer overskudd og energi. Rachel har en svært behagelig stemme og har laget både meditasjoner og hypnoterapifiler. Gullpakken er et fantastisk verktøy for deg som har trenger og har lyst på endring, en bedre hverdag med god helse og positive tanker.

Aina Myrvold

Gullpakken har gitt meg en bedre selvfølelse og selvtillit. Bekymringer og negative tanker er ikke lenger en del av hverdagen min.

Jeg ble med i Gullpakken fordi jeg ønsket en bedre hverdag, bedre helse og friskere liv. Jeg trengte endring på å snu negative tanker og bekymringer. Gullpakken er et fantastisk verktøy som er tilgjengelig hele tiden og som jeg kan bruke når jeg måtte trenge det. Gullpakken har gitt meg en bedre selvfølelse og selvtillit og bekymringer og negative tanker er ikke lenger en del av hverdagen min. Jeg har aldri før vært så positiv som jeg er nå. Livet mitt er helt snudd opp ned. Jeg har fått en helt ny hverdag med flere glade dager, og mindre bekymringer og stress. Gullpakken anbefales på det varmeste for deg som ønsker et verktøy for bedre hverdag, bedre selvfølelse og friskere liv.

Torill Taftø

Gullpakken har alle de verktøy jeg trenger for å være den jeg ønsker å være og til å nå mine drømmer og mål. Jeg har supre dager, er smertefri og bekymringsløs og har tro på meg selv!

Gullpakken er helt gull! Jeg bruker gullpakken hver dag. Den løfter meg og hjelper meg til å tenke positive tanker hver dag. Det er helt fantastisk å være med i noe som har et felleskap og nettverk hvor vi løfter hverandre fram. Hypnosefilene, affirmasjonene er gull verdt og hjelper meg til å endre mine tanker til mer positive tanker. Jeg vil ikke gå glipp av noe! Jeg har fått hjelpe til å endre mitt kosthold. Jeg ville se om mitt kosthold hadde noe med min sinnstilstand å gjøre. Jeg har fulgt kostholdsplanen og endret til sukkerredusert kost. Smerter i kroppen forsvant fullstendig etter 2 uker. Energien kom og jeg kunne begynne å trene igjen. Jeg ble lettere til sinns og fikk masse energi og jeg merket raskt at endringene i kosten påvirket tankene mine til mer positive tanker. Det er viktig for meg å bruke gullpakken hver dag, fordi den hjelper meg til å holde fokus, slik at jeg ikke faller tilbake til gamle negative mønstre. Nettverket er helt unikt og vi løfter hverandre fram for en bedre hverdag. Jeg er så glad hver dag, er smertefri og bekymringsløs og har tro på meg selv og til å nå mine drømmer og mål. Mental trening er en ferskvare og i gullpakken finner jeg de verktøy som hjelper meg! Bli meg - ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten!

Beth Thomas

Jeg bruker Gullpakken like ofte som jeg pusser tenna! Den gir meg en en positiv "innsprøytning" hver morgen og jeg får alltid en god start på dagen!

Jeg bruker Gullpakken aktivt hver dag. Jeg valgte å bli medlem fordi jeg ønsket fokus på å tenke mer positive tanker, bedre og god helse både fysisk og mentalt. Gullpakken gir meg daglige innputt av affirmasjoner, hypnosefiler, webinarer som er helt fantastiske. Verktøyene hjelper meg til å holde fokus og få positive endringer i livet, både følelsesmessig og fysisk. Jeg har bedre selvfølelse og selvtillitt. Gullpakken hjalp meg til å bli mer bevisst på å ta vare på meg selv og fokusere på det som er bra for meg. Har jeg en dag hvor jeg er sliten eller stresset, så hører jeg på en hypnosefil. Det gjør at jeg kan endre på min tilstand med en gang, der og da. Gullpakken er en positiv "innsprøytning1 til kroppen som brer seg helt på cellenivå. Jeg anbefaler på det sterkeste å bli medlem fordi den gir den positive endringe i livet som en ønsker seg. Livet blir slik du ønsker det skal være. Bruk Gullpakken aktiv hver dag som å pusse tenna hver dag!

Trude Fosse - driver av Metas Helse & Helhetsterapi, Fredrikstad
Dette inneholder Gullpakken

Hypnosefiler og Meditasjoner

Du vil få mange forskjellige hypnosefiler og meditasjoner med ulike tema som f.eks. “Bedre selvfølelse”, “Stress ned”, “Bli kvitt sjokoladesuget”, “Angstfri”, "Bedre Søvn",  "Bli kvitt Bekymringer" etc. En hypnosefil er oppbygd på en spesiell måte slik at du raskere når den endringen i livet ditt som du ønsker raskere og bedre enn ved en "vanlig" meditasjon. Men det finnes også mange gode meditasjonsfiler i Gullpakken!

Gullpakken Helse - for deg som bryr deg om kropp og helse

Du vil få forskjellige hypnosefiler med ulike tema som f. eksempel hvordan du blir kvitt sjokoladesug, hvordan du kan få mer motivasjon til å trene, eget program for å gå ned i vekt, hvordan får mer energi i hverdagen og masse mer.

Affirmasjoner - som kan endre tankene dine nå!

Du vil få over 115 forskjellige affirmasjoner med tema som Helse, Økonomi, Jobb og Kjærlighet. En affirmasjon er en positiv setning du sier til deg selv for å få en positiv endring i livet ditt, og den er oppbygd på en spesiell måte slik at du lettere tar det til deg som en sannhet. Om du ønsker bedre økonomi, så kan du si dagelige affirmasjoner som går spesifikt på økonomi, og det kan hjelpe deg å komme deg dit du ønsker deg.

Inspirasjons-Videoer

Du vil få mange videoer og webinarer med tips og inspirasjon innen tema som bedre selvfølelse, stress, angst, hvordan lage egen meditasjon og mye mer.

Egen lukket Facebook-gruppe med masse daglig inspirasjon

Du får tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du får daglig inspirasjon og motivasjon. Her deler vi nyttige tips til hvordan du kan få det livet du ønsker deg. Det er en gruppe med masse kreative, motiverende, spennende og inkluderende mennesker. Her kan du spørre om alt, og vi svarer daglig på spørsmål.

EKSKLUSIVE webinar kun for medlemmene

Vi har jevnlige webinarer (konferanser på nett). Disse webinarene er kun for deg som er medlem på Gullpakken, og du kan påvirke hva du ønsker som tema.
Hvem passer Gullpakken for?
Som ønsker en positiv endring i livet sitt
Gullpakken passer for deg som ønsker motivasjon og inspirasjon når det passer deg. Her kan du logge deg på medlems-siden, og få tilgang til ulike tema som passer deg. Du har også mulighet for å påvirke oss dersom det er ting du synes mangler eller noe du vil ha mer av.

For deg som er stresset og har dårlig tid 
Opplever du at du har dårlig tid, og at du har en stresset hverdag? Her kan du få mange ideer til hvordan du kan få mer overskudd og en mer strukturert hverdag. Du kan logge deg på medlems-siden akkurat når du ønsker det, og finne forskjellige ting akkurat du er opptatt av. I tillegg har jeg laget en god del korte "på-farten-inspirasjon" og som passer for deg som har det supertravelt, men allikevel vil dytte selvutvikling inn i hverdagen for å bli litt bedre versjon av deg selv - hver dag!

For deg som ønsker å finne alt på en plass
Når du ønsker inspirasjon til å få en bedre helse, eller tips til å stresse mindre i hverdagen din, eller sove bedre, få bedre selvtillit/ selvfølelse (og mye mer) så trenger du kun å gå 1 plass, og det er Gullpakken. Her får du alt du trenger på EN plass. Du trenger ikke å lete "overalt" etter det du trenger.

For deg som ønsker en personlig utvikling
Uansett om du har jobbet med deg selv i kort eller lang tid, så vil dette passe for deg. Du får både lette og mer avanserte områder å utvikle deg innen. Personlig utviklig er noe som er en livslang reise, og som krever at man jobber kontinuerlig med seg selv hver dag.

For deg som ønsker å jobbe med den alternative delen av deg, slik som f.eks intuisjonen
Dette er perfekt for deg som vil utvikle deg selv og dine evner. Her vil du få teknikker som kan hjelpe deg å få en bedre intuisjon, og ikke minst komme i bedre kontakt med deg selv. En favoritt i gullpakken er en lydfil som heter: "Kom i kontakt med din Guide!"
Hvem passer Gullpakken IKKE for?
For deg som er veldig negativ, og vil "lete" etter feil
Gullpakken passer IKKE for deg som har prøvd "alt", og alltid finner feil med det du blir tilbydt. Om du vil lete etter feil, så finner du sikkert masse her også, og da tenker jeg at dette ikke passer for deg. Jeg ønsker å fortsette med å ha et godt og positivt miljø hvor vi støtter hverandre opp og frem i livet. Surpomper kan gå andre plasser!

For deg som er stresset og har dårlig tid, og skylder på alle rundt deg
Opplever du at du har dårlig tid, og at du har en stresset hverdag, men at det er jobben sin feil, barna sin feil, sjefen sin feil etc (og det har ingen ting med deg å gjøre)? Da tror jeg ikke dette passer for deg fordi her jobber vi med å ta ansvar selv, og gjøre de tingene i hverdagen som må til for å få en ønsket endring.

For deg som tror alt fikser seg på null komma niks
Om du skal få en endring i livet ditt, så trenger du og kroppen din tid til å omstille seg. Det gjelder om du er ny eller gammel i din selvutviklingsprosess. Om du tror at du vil få en endring over natten, så vil ikke dette passe for deg. Endring tar tid og tålmodighet.

For deg som synes personlig utvikling er tull
Mental trening VIRKER. Det vet jeg fordi jeg har hatt over 8.000 behandlingstimer. Men det vil alltid være noen som sier at det ikke virker. Og da kan jeg fortelle deg: Du har helt rett! Om du tror at mental trening og selvutvikling ikke virker, så er det helt sant for deg. Da vil ikke dette være plassen for deg å være.
Meld deg på i dag. Pris kr. 199,- /Mnd. 
(eller velg årsabonnement og spar kr. 396,-)

INGEN risiko, INGEN bindingstid. Ikke fornøyd? Da melder du deg ut.


Bli med i gjengen!

Gullpakken er for Spreke Jenter som tør å ta Tøffe valg!

Kom å bli med oss i vårt
Feel-Good-Miljø
og få massevis av inspirasjon og motivasjon hver eneste dag...
Start med Gullpakken i dag!
Her har du to betalingsalternativer:
Betal for 1 år og 
Spar kr. 398,-
Nok 1990,- / år
 
Betal Månedlig:
 
Nok 199,- / mnd.
Din Mentor: Rachel Wilmann
Etter 10.000 (ti tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim sammen med min datter Elisabeth på 17 år som har ambisjoner om å utdanne seg i militæret, og bruker mye av tiden min sammen gode venner og ikke minst - ta vare på meg selv!

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet 
Norges Største Selvutviklingsplattform - Gullpakken, 
og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett.

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt 10.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt. Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)
Copyright © 2018 - UndervisningsAkademiet AS