La 2018 bli ditt beste år "ever"!
Vil du ha mer energi, overskudd, sove bedre, bedre selvtillit, selvfølelse, mindre bekymringer og bare bli den beste versjonen av deg selv?
Bli mentalt sprek og sterk NÅ!
Av Rachel Wilmann
Jeg har en stor mulighet til deg
Bli med på Mentalt Sprek Onlinekurset nå!
Mentalt Sprek kurset VET jeg vil hjelpe deg som ønsker 
å få det bedre, uansett hvor du står i dag, 
til å få det beste livet du ønsker deg? 

Påmelding er nå åpen!
" Alt du får på dette kurset har jeg gjennomgått selv, og utført disse teknikkene i tusenvis av behandlingstimer på mine pasienter" 
Pasientene mine fikk alt det beste som jeg selv 
hadde vært igjennom! 
Jeg garanterer deg, ditt liv forvandles til det livet du ønsker deg!" 
Føler du noen ganger at du skulle hatt litt bedre selvtillit, litt mer energi, litt mer positiv og kanskje litt mindre bekymringer?
Føler du at du er overveldet med ansvar på jobben din? Kanskje synes du det er utfordrende å holde tritt med alt som skjer med en opptatt familie og ta vare på deg selv samtidig? Holder du deg selv tilbake fordi du ikke har tid, eller at du er veldig sliten og mangler overskudd?
Dette er helt normalt

Det er krevende å ha så mye som skjer i livet samtidig. 

Vi blir så opptatte at vi glemmer oss selv oppi alt - og vi lever nærmest livet på autopilot uten tid til å føle eller kjenne etter hvordan vi egentlig har det. Kanskje fortiden har kastet deg en utfordring eller to. Har du kjent etter hvordan 2016 var for deg? Ble det slik du hadde tenkt deg? Kanskje et forhold du ikke helt fikk til, eller at du har vært syk eller at du har kjent at du går litt på akkord med deg selv...? Og kanskje har du lurt på om fremtiden, kanskje 2017 kan bli noen hakk bedre enn det forrige året. At du slipper å ha den indre følelsen av å ikke strekke til, være god nok, ha dårlig selvtillit og at energien er på bunn. Kanskje sover du dårlig også. Da er det ikke rart at du vandrer på tynn is.  Det kan være veldig frustrerende og hjerteskjærende å se at livet får et stort gap mellom der du er og der du faktisk ønsker å være.

Men det trenger ikke være slik
Jeg her en stor mulighet til deg
Gode Nyheter! Du er bare et steg unna å bli sjef i ditt liv fra og med i dag!

Mitt navn er Rachel Wilmann, og dersom du har utfordringer med lav energi, lav selvtillit, lav selvfølelse, vil ha større klarhet i livet ditt, vil bli mer positiv, bekymrer det mye, så kan jeg hjelpe deg! Dette er bare noen av de tingene jeg har ekspertise i. 

Jeg har over 7.000 private coaching- og terapitimer bak meg, og har hjulpet hundrevis av coacher og terapeuter med å mestre de ulike terapiformene slik at vi kan hjelpe mennesker som sliter. Enten det er store eller små utfordringer.  Jeg har 21.000 som føler oss på Facebook hver dag, og landets største selvutviklingsportal.

Min verden ble helt forvandlet den dagen jeg oppdaget.....
Det er ikke verden som har forandret seg; Det er Du...
Det ble et magisk øyeblikk for meg...

Jeg har delt livet mitt sammen med Bjørn de siste 13 årene. Da vi ble sammen i 2004 ble han kjent med en stresset kjæreste. En person som var mye syk, og han har vært sammen med meg gjennom både prolapsoperasjon, fjerning av mandler, utallige fysiotimer.....
Da jeg virkelig "tok tak" i meg selv for 9-10 år siden, så synes jeg at hele verden forandret seg. Jeg synes at alle ble så gode og snille.  Bjørn sa til meg: "Det er ikke verden som har forandret seg. Det er DU!" "Plutselig" fikk jeg bedre selvfølelse og selvtillit, bedre helse og en kropp som bare fungerte. Så i en alder av snart 44 år, så har jeg det beste livet jeg kan tenke meg. Jeg er i et forhold som er sterkt, og vi kommuniserer bra. Vi har flotte barn. Og om du lar meg, så vil jeg gjerne lære deg hvordan du også kan få det aller beste livet - fordi alle fortjener det.

 Tenk deg hvordan det vil føles å endelig vite at du kan......
"Ha den beste selvtilliten og selvfølelsen noensinne?"
"Sove godt og våkne opp full av energi og overskudd - dag etter dag"
"Se deg selv i speilet og tenke at du er et flott menneske med masse å tilby til verden ?"
"Trene og gå tur så ofte du bare vil, fordi du har energien og lysten"
"Er flinkere til å heie på deg selv, barne dine og mannen din"
"Føle deg positiv og som klarer å mestre livet akkurat slik du ønsker det"
"Bare være glad og i godt humør, helt uten grunn"
"Kjenne at huden din gløder fordi du har balanse og ting i livet bare fungerer"
"Få ut ditt fulle potensial, som du vet bor i deg"
Vil de neste 63 dager bli de dagene du alltid vil se tilbake på, 
som de dager som totalt forvandlet ditt liv?
Valget er ditt......
På kurset hjelper jeg deg med å få.....
Til å få tilbake kontrollen og tryggheten i ditt liv
Til å bli mer positiv og føle mer glede og begeistring i hverdagen din
Til å få det du ønsker deg i ditt liv
Til å få redusert eller bli totalt kvitt bekymringer
Til å få en frisk kropp uten "vondter" i rygg og nakke
Til å få mindre stress i hverdagen din
Til å løfte og motivere deg selv og barna dine
Til å få mer energi
Til å få mer gode og glad dager
Til å få bedre selvfølelse hvor du ikke bryr deg om hva andre folk tenker om deg
Til å bli selvsikker slik at du kan gjøre alt det du har lyst til
Til å sove godt og føle deg mer opplagt enn noensinne
Til å føle deg verdifull
Til å få en frisk glød i huden din hvor du bare "strutter" av energi og glede
Hør hva tidligere kunder forteller........
Torill Taftø
"Ta dette kurset, gjør det , det er verdt hver en krone! Det er helt gull. Det å søke innover og lære seg teknikker til å snu negative tanker og bekymringer. Til å snu spiralen fra negativ til positiv. På kurset lærte jeg å tenke på en annen måte, rett og slett! Jeg jobber med meg selv hver dag. Om jeg har dårlige øyeblikk nå, så klarer jeg å hente meg raskere inn igjen, fordi jeg har lært hvordan jeg skal snu negative tanker og fått teknikker som har hjulpet meg til å endre mitt mønster. Det er helt gull! "
Beth Thomas
 "Kurset var en hjerte reise for meg, en reise som forandret livet mitt. Jeg valgte også VIP delen i kurset fordi jeg merket positive forandringer raskt, og ville derfor ha max utav kurset. Og det fikk jeg! Jeg gikk fra å ha vondt i kroppen daglig og negativt tanke kjør, til smertefri, glad og kreativ. Nå 3 år etter er jeg fremdeles min bestevenn og sjef i eget liv, det anbefales på det sterkeste. Rachel er knallgod til å inspirere og motivere deg, og du får hjertevenner for alltid"
Arnhild Dorthea Ludvigsen
"Kurset fikk meg til å bli bedre kjent med meg selv. Jeg ble bevisst på hvilke endringer jeg måtte ta for å få det livet jeg ønsker meg. Et lærerikt kurs med gode og effektive redskaper for deg som vil bli din egen beste venn"
Kine Gjermstad
"Kurset har gjort at jeg ha fått livet mitt tilbake på 2 måneder! Det hadde ingen trodd - og meg inkludert! Jeg gikk fra å ha det helt forferdelig kjipt til å føle meg bra og tidvis superfantastisk. Det var helt magisk! Folk kjenner meg ikke igjen, fordi jeg har fått selvfølelse god nok til å slippe meg selv fram!"
Vilde Valli
"Kurset er midt i blinken for deg som ønsker endring i livet i positiv retning, og som er villig til å gi en egeninnsats og ta imot de råd du får. Du vil oppnå alt du måtte ønske deg i livet"
Brynhild Kjelsli
"Min fantastiske indre reise startet med kurset for 2 år siden. Gjennom dette kurset fant jeg et fantastisk verktøy for å jobbe med meg selv. Jeg trengte virkelig en endring i livet, og var klar for å jobbe med meg selv. Jeg fikk store endringer på kort tid. Kurset åpnet opp for min fantastiske indre reise for et godt liv. Jeg bruker fortsatt det jeg lærte, for å holde tanker og følelser positive. Det har blitt en del av meg og livet mitt."
 Hvordan foregår kurset?
Jeg er glad du spurte...
Mentalt Sprek kurs - Selvstudium
9 ukers treningsprogram online på nett
3 nivåer i treningen: Sprek, sprekere og sprekest!
Hver uke får du ny modul
Medlemsportal med tilgang i 1 år
 Hva inneholder kurset....
Nivå 1 - Sprek!
Uke 1
Denne uken jobber vi med
- Ditt hvorfor
- Ditt mål
- Test
Denne modulen vil du bare elske. Du vil få noen helt konkrete oppgaver å jobbe med som definerer hvor du står i dag, og hvordan du skal komme deg i gang slik at du får resultater. Vi kartlegger hvor DINE utfordringer er, enten det er energi, selvtillit, bekymringer, tankespinn, balanse, stress, overskudd etc. og det vil gjøre at du kan begynne å merke resultater allerede første uken. 
Uke 2
Denne uken jobber vi med
- Intern/ Ekstern
- Avslapning
- Endringskurven
I denne modulen jobber du med dine hovedutfordringer. Du vil få en stor bevissthet på hvordan du skal komme deg fremover, og hvordan du skal jobbe med dine private utfordringer. 
Uke 3
Denne uken jobber vi med
- Effektive teknikker som virker i dybden
Her vil du lære en av de mest effektive teknikkene jeg har brukt på mine pasienter. Vi jobber med det bevisste og ubevisste sinnet ditt slik at du lettere får resultater (enn om du bare jobber med det bevisste sinnet som de fleste gjør). 
Hva kan du forvente av resultat etter uke 3?
Etter uke 3 kan du forvente å være veldig godt i gang. Du vil kunne forvente at energinivået ditt har startet å gå opp. Du kan forvente at du kanskje sover bedre, og du vil garantert ha fått det noen overraskelser på hva som egentlig holder deg tilbake. Og du vil nok kjenne på et håp om at det faktisk går an å få en forandring i livet sitt - med de riktige teknikkene:)
Nivå 2 - Sprekere!
Uke 4
Denne uken jobber vi med:
- Hvordan takle ulike situasjoner
Nå går vi over til neste nivå. Du har lagt grunnlaget for deg selv, og i dette nivået klatrer vi videre. 
I denne uken får du tilgang til hvordan du går fra teori til praksis. Mange vet hvordan de skal gjøre teknikkene i teorien, men støter på utfordringer i dagliglivet. Derfor skal vi gå inn på hvordan du skal takle det i hverdagen din, og i de ulike situasjonene. 
Uke 5
Denne uken jobber vi med
- Energinivå
- Valg
- Hva som tapper deg for energi
I denne modulen jobber du med dine hovedutfordringer. Du vil få en stor bevissthet på hvordan du skal komme deg fremover, og hvordan du skal jobbe med dine private utfordringer. 
Uke 6
Denne uken jobber vi med 
- Effektive teknikker som jobber i dybden
1. Kommunikasjon. Hvordan du kan bedre kommunikasjonen din 
2. De ulike personlighetstypene. 
Du vil kunne kartlegge hva som er din personlighetstype, og hvordan du kan jobbe smart med dine fordeler. 
Hva kan du forvente etter uke 6?
Her vil du nok ha en merkbar endring, og du vil ha en stor bevissthet på hvordan du kan jobbe konkret i hverdagen din slik at humøret og energien bedrer seg. Du vil ha en bevissthet over dine bekymringer og hvordan du kan håndtere dem. Og kanskje kjenner du at livet kaster deg noen skikkelige go´biter som du takler mye bedre enn du noen gang har gjort - fordi du vet hvordan:)
Du vil være skikkelig godt i gang, og du vil nok glede deg veldig til neste nivå. 
Nivå 3 - Sprekest!
Uke 7
Denne uken jobber vi med
- Selvsabotasje
- Porkastinering
- Meditasjon
Yes: endelig skal vi jobbe med din indre selvsabortør. Dette er årsaken til at maaange står fast. Du har gjennom hele livet dannet deg et mønster av sannheter som vi har jobbet med de siste ukene. Nå er du klar for å ta tak i sabortøren, og virkelig takle den som en motspiller på en fotballbane. Dette kan du glede deg til. Du lærer også hvordan du kan meditere på ulike måter, og vi tar tak i prokastinering (det uendelige utsettelsessyndromet som mange har hengende fast ved seg).
Uke 8
Denne uken jobber vi konkret med 
- Selvtillit 
- Selvfølelse
- Tilgivelse
Selvtillit og Selvfølelse henger sammen i hverdandre, og vi tar en test som avdekker hva som er selvtilliten og selvfølelsen din. Det vil være nok et stort gap mellom disse, og det må vi tette igjen. 
I tillegg jobber vi konkret med tilgivelse, og hvordan du skal takle det på en god måte. 
Denne uken er en skikkelig go´bit:)
Uke 9
Denne uken jobber vi med
- Drømmetavle
- Handlingsplan
- Veien videre
Her lærer du hvordan du skal få alle dine drømmer til å bli virkelighet. 
Jeg lærer deg hvordan du skal lage din egen drømmetavle (som fungerer). 
Og du vil lære hvordan du skal lage deg en handlingsplan som får resultatene dine til å VARE!
Hva kan du forvente etter uke 9?
Her kan du bare lese alle referansene våre. 
Det vil garantert være ulike resultater (alt etter hvor du står i dag), men dette er noe av det du kan forvente: 
Bedre selvfølelse og selvtillit
Mer energi
Mindre bekymringer
Bedre kommunikasjon
Tilgivelse av gamle ting som henger fast
Hvordan du når drømmene dine
Hvordan du skal takle din indre selvsabortør og hvordan du skal unngå å prokastinere
"Men vent jeg har enda 
mer til deg..............
Hva mer får jeg.....
Appelsinteknikken

Hvis du sliter med å legge fra deg negative episoder, så vil dette være en teknikk jeg lærer deg å bruke slik at du kan takle "alt".

Hypnosefil

Til privat nedlastning: Slik blir du sjef i ditt liv! Hvis du sliter med å håndtere negative kommentarer, så vil denne lydfilen være super for deg. 

Krisehåndtering

Hvis du sliter med ulike situasjoner som er vanskelig å takle i nuet, så vil denne være super for deg. Hvordan du håndterer ulike krisesituasjoner som kommer i livet ditt. 

Treningsplan

For deg som vil starte å trene.

Kostholdsplan

For deg som vil endre kostholdet ditt til det bedre.

Øvelser og oppgaver i hver modul

En hel rekke trenings oppgaver i hver modul som vil hjelpe deg framover til den endringen du ønsker!

 Hvem passer kurset for.....
"For deg som er helt ny, og som ikke vet hvordan du skal gå fram for å få resultater"
"For deg som har jobbet noe med deg selv, og som trenger en større forståelse for hvordan du virkelig kan klare det"
"For deg som har jobbet i mange år med deg selv, og som vil "restarte" deg selv"
"Som ønsker endring i ditt liv, men vet ikke helt hvordan komme i gang"
"Som ønsker å bli sjef i eget liv, og få enkle teknikker til å hjelpe deg""
"for deg som kjenner at du er lev av å leve slik livet er i dag, og ønsker en positiv endring og som er motivert for å gjøre jobben"
"For deg som har lyst til å bli med i et positivt nettverk av andre som er i samme prosess som deg selv. Nettverk som støtter og heier på hverandre"
"Kurset er midt i blinken for deg som ønsker endring i livet i positiv retning, og som er villig til å gi en egen innsats og ta imot de råd du får. du vil oppnå alt du måtte ønske deg i livet"
"For deg som ønsker å få ut ditt fulle potensial, som du vet bor i deg. Og som trenger verktøy for å nå målet ditt"
 Hvem passer kurset ikke for....

Det er ikke for deg som ønsker å sjekke ut ting....
Du får ikke mer energi, bedre selvtillit og selvfølelse med å bare teste ut. Du må GJØRE. Det kreves engasjement for å lykkes Det er heller ikke for deg som er negativ og kritisk. Skal du lykkes, så trenger du en positiv innstilling fra starten av.  Det er ikke for deg som tenker at det er best slik livet allerede er.....

Det er ikke for deg som tenker at man kan ikke endre tankene sine..... Det er ikke for deg som ikke liker utfordringer og nye ting..... Det er ikke for deg som ikke ønsker endring.......

Det er heller ikke for deg som vet best selv......

Rachel Wilmann
Grunnlegger og eier Hjertemedisin og Hjerteakademeiet

Hvem er jeg?
Jeg har jobbet med mennesker i over 20 år både som rådgiver, Coach, terapeut og mental trener. Jeg har over 7500 behandlingstimer bak meg. Jeg er forfatter av boken Den Magiske Reisen, og har over 21.000 følgere på nett. 
Jeg elsker å hjelpe andre og er i dag grunnlegger av Hjerteadkademiet hvor vi utdanner terapeuter, HelseCoach. Jeg driver også Norges Største Selvutviklingsplattform - Gullpakken. Min drøm er å endre verden og jeg tror at 
"Alt er mulig for den som tror"!
Kjenner du deg igjen?
Jeg har ikke råd...
Jeg har liten tid og enn om jeg mislykkes....
Er dette for godt til å være sant...
Det passer ikke nå....

Har du tenk på hva det vil koste å ikke gjøre det?  La ikke pengene stoppe deg i å gjøre det du virkelig ønsker å gjøre i livet. Dersom du skal sette en prislapp på deg selv og din helse, så vil prisen være mye høyere. Dersom du følger min oppskrift, gjør jobben som skal til, så vil du raskt merke endring i ditt liv. Jeg garanterer deg allerede etter første uken vil du merke endring. Dette er er unik mulighet til å investere i deg selv og ditt liv. Flere som har tatt kurset forteller om at det er et liv før og etter! Det koster mye mindre enn du tror når du ser den endelige verdien i å endre på deg selv, og bli sjef i eget liv!

Dersom du er redd for å mislykkes, så kan jeg garantere deg at dette vil være det riktige kurset for deg. Du har alt å tjene på å ta det neste steget, og du vil lære hvordan du ikke trenge rå være redd for å mislykkes. Og du har allerede en garanti på forhånd, at dersom du skulle være misfornøyd etter dette kurset, så vil du få alle pengene dine tilbake. Spør deg selv; hva er viktig for deg, hva ønsker du og hva drømmer du om? Tid er ikke noe du har, men noe du tar! Hva er viktigst for deg i ditt liv, hva drømmer du om og hvordan skal du komme deg dit? Det handler om å prioritere og skape tid til din drøm! Ta deg tid!

Du vil få alt du trenger, men det krever at du jobber med deg selv over tid. Det kan sammenlignes med en diett. Dersom du bestemmer deg for å gå ned i vekt på 6 uker, så klarer du det. Men skal du klare å holde vekten, så må du fortsette arbeidet etter disse 6 ukene. Slik er det også med tankene våre. Tankene vår er som en muskel som må trene seg sterk. Du får alt du trenger i hele prosessen til å gjøre de endringene som trengs, men du må gjøre jobben. Jeg hjelper deg med disse enkle og effektive teknikkene til å nå målet ditt. Det er enklere enn du tror!

Du kan vente så lenge du vil, men når er den riktige tiden for å gå for få det du ønsker det i ditt liv? Forskjellen mellom de som lykkes og de som ikke gjør det, er nettopp dette med å vente. Tenk på hva du taper ved å vente. Om du kjenner at du ønsker  endring i dtit liv, være din egen beste venn og sjef i ditt liv og få det du bare elsker i livet; så gjør det NÅ! 

Om du venter så er du overmoden. Når jeg kjenner det er noe jeg vil ha, så gjør jeg det med en gang. Jeg følger hjerte! Å vente er det samme som å si nei til en mulighet for endring til det livet du ønsker og drømmer. Og vet du - JA - det er mulig!!!

Påmeldingen er ÅPEN!
Mentalt Sprek-kurset 
Mentalt Sprek Online Kurs - Selvstudium
Medlemsportal
9 ukers kurs
3 Moduler
3 nivå i hver modul
Sprek, sprekere, sprekest!
Bonus i hver modul
NOK 7.999,-
Garanti
Skulle du angre deg, eller finne ut at dette ikke er noe for deg, har du 30 dagers angrefrist!
Spørsmål

Har du spørsmål om kurset?
Send oss en mail:

Copyright © 2018 - UndervisningAkademiet AS