Er jeg klar for Mastermind?
Å drive en bedrift som terapeut eller coach er krevende, og det er mange steg som skal på plass for å bli suksessfull (hva enn det betyr for deg). 
Jeg får ofte dette spørsmålet:

Er jeg klar for å være med i en Mastermind?

Jeg skal svare på det, og i tillegg, så skal jeg svare på om hva en Mastermind er, og hva du kan forvente deg av en Mastermind-gruppe. 

En mastermind gruppe er en gruppe med andre business eiere som er interessert i å vokse – i businessen sin så vel som personlig. En mastermind gjør at du kommer deg raskere mot målet ditt, og jeg skal fortelle deg hvordan.
Her er hvorfor du bør være i en mastermind gruppe om du skal vokse din egen bedrift og doble inntekten din det neste året.

Mastermind 2017/18
1. Dypt og langvarig forhold
Du vil få et dypt og langvarig forhold til andre entreprenører som også er interessert i å vokse oppover og fremover. Det er en fordel å være i en Mastermind-gruppe med andre entreprenører som har de samme verdiene som deg selv. Det finnes mange typer Mastermind-grupper, og selv velger jeg å være i de gruppene som harmonerer med den jeg er og mine verdier. 
Livet med å drive en virksomhet kan være ensomt, og ved å dele dine drømmer og utfordringer med en gruppe som er lik deg vil gjøre en himmelstor forskjell. Vi vil løfte deg naturlig opp til neste nivå, og du vil strekke deg mye lenger enn om du har vært alene.
2. Utfordrer deg til til nye høyder
Du vil utfordre deg selv til nye høyder

En mastermind gruppe vil utfordre deg til å vokse businessen din til det fulleste og beste potensiale. Det er lett å rote seg bort når du jobber alene, og en mastermind gruppe vil holde deg ansvarlig slik at du kommer deg mye raskere mot målet ditt.

3. Ansvarlighet
I vår mastermind har vi jevnlige møter hvor du kan få svar på dine spørsmål LIVE og via en lukket og hemmelig online-gruppe. 
På slutten av hvert LIVE-møte, så vil du ha fått svar på konkrete spørsmål du har ved businessen din. Det vil gjøre at du holder deg selv ansvarlig fremover på en helt ny måte. Og om du roter deg bort, så vil en MasterMind-gruppe sørge for at du kommer deg inn på riktig vei igjen. 

I tillegg kan du stille spørsmål hver dag gjennom hele året for å sørge for at du får den fremgangen som er nødvendig og viktig for deg for å få resultater både personlig og økonomisk. 
En av de tingene jeg har savnet som enslig entreprenør, er å ha en Mentor som kan vise meg veien, og det spesielt når jeg står fast. Jeg har tidligere synes det har vært vanskelig å vente i dagesvis/ ukesvis på svar når jeg gjerne vil ha svar "nå". Og i en Mastermind-gruppe kan du få svar ganske så umiddelbart. 
4. Brainstorming
Du kan dele dine ideer, og du kan få en brainstorming rundt hvordan du skal gå frem videre. Om du er slik som meg, så hagler ideene på innsiden av hodet mitt som en popcorn-maskin. Og da hjelper det veldig å få tankene mine ut, og se hva som er "liv laga". 
Ofte hjelper det veldig å få ut sine ideer og lufte dem høyt til andre for å få svar om hvor du skal gå videre. Og da er det fantastisk å få gode tilbakemeldinger fra kolleger som kan få deg på rett vei fremover. 
5. Tilbakemeldinger
Du vil få konkrete tilbakemeldinger både fra leder av Mastermind-gruppen og ikke minst fra resten av gruppen. Kanskje du har utfordringer slik som vanskelige kunder, andre kolleger, at du ikke selger nok, at du møter på uforutsette ting osv. Og hva er vel bedre enn å få snakket om det i en lukket gruppe som du vet støtter deg 100%. La gruppen hjelpe deg, og len deg tilbake. Tør å være sårbar for å bli løftet fremover. 
6. Support
Av og til en det vanskelig å drive egen business, og det kan være veldig overveldende. Du vil garantert møte på utfordringer fremover, og dine Mastermind kollegaer kan ha opplevd lignende ting og kan gi deg råd og veiledning som er helt unik. Det vil også gjøre til at du ofte utvikler nære forhold til dem du er i gruppe med. I min ELITE Mastermind vet jeg det er flere som har funnet hverandre, og som har fått skikkelige gode vennskap gjennom året de har vært sammen. 
7. Fokus og Klarhet
Veldig ofte vil du oppleve at dagen sluker deg opp. Gruppen vil hjelpe deg å holde fokus. Du vil få klarhet i det du holder på meg, og vi kan veilede deg slik at du går i den retningen som er både viktig og riktig for deg. 
8. Bedre Valg
Når du står ovenfor vanskelige utfordringer, så vil en Mastermind gruppe kunne hjelpe deg å ta de riktige valgene som er rett for deg. De vil hjelpe deg å strekke deg etter det som er best for deg, og gruppen vil hjelpe deg å ta valg som er uhyre vanskelig å ta alene. 
9. Økt Selvfølelse og Selvtillit
En MasterMind gruppe kan gjøre at du får mye større selvtillit og selvfølelse. 
Gruppen vil heie på deg. Du vil bli løftet fremover, og du vil øke din egen selvtillit fra uke til uke. 
10. Kreativitet
Er du interessert i nye ideer for din business? Har du en ny ide for din egen business? Ønsker du feedback og hjelp med ideene dine for å avsjekke om det er liv laga? En Mastermind kan gi deg konstruktiv og gode tilbakemeldinger som gjør at du kan spare masse tid på prosjekter som egentlig ikke burde blitt noe av. Og det motsatte: gi deg en vitamininsprøytning om du trenger å bli løftet opp og frem for å tro på prosjektene dine. 
11. Økt Omsetning
Mange businesser legger penger igjen på bordet. Det vil si – at det grunnleggende for denne gruppen er å hjelpe deg å ta ut potensialet ditt maksimalt og hjelpe deg å se dine muligheter og ideer. Gruppen vil hjelpe deg å få satt ideene dine til livs, og du vil se at omsetningen din kommer mye raskere fordi du ikke trenger å gå mange omveier for å nå målet ditt.
Du vil få hjelp til å tenke større og få et større bilde av hva som er mulig for deg. Vi jobber sammen. Vi hjelper hverandre. Vi fremsnakker hverandre, og vi er en gruppe som virkelig jobber sammen!!

12. Hotseat
Prinsippet bak hotseat er at du får presentert dine utfordringer for gruppen, og du vil få konkret hjelp til det akkurat DU trenger hjelp til. Jeg har fått mine største sprang i min karriere ved å ha gode hotseat. Gruppen samler all sin kunnskap for å løfte DEG opp. Du får konstruktive tilbakemeldinger, og du får en idestorm som kan gjøre store hopp for deg. Tenk det det: Du får kanskje 15-20 HØYT kvalifiserte businesseiere til å hjelpe DEG!! Til å komme med tilbakemeldinger kun til deg!
Suksessfulle Mastermind grupper er bygd på tillit, integritet og deling. Det er naturlig at formatet på en Mastermind-gruppe betyr at du og de andre medlemmene deler informasjon i gruppen. Og at alle deler i full konfidensialitet. Min mastermind gruppe er fantastisk. Jeg sa fra dag 1 at jeg ønsker en gruppe som løfter hverandre. Som bygger hverandre opp og frem. Som heier på hverandre, Og om det er noen som ikke er slik, så trenger de ikke en gang søke. Det har gjort at ELITE MasterMind (min elitegruppe) er en gjeng med fantastiske businesseiere som er genuint opptatt av å hjelpe hverandre opp og frem. Som vil hverandre godt. 
Og det er grunnlaget for suksess. Da tør du dele dine innerste tanker. Og tenk deg dette: Du har hver dag mulighet til å spørre om hjelp. Dele dine tanker, få tilbakemeldinger fra folk som er som deg, og som bare vil deg vel. 


Er JEG klar for en Mastermind?
For å sjekke om du er klar for en Mastermind, så må du kjenne på noen viktige punkter: 
  •  Du må være villig til å satse, gi alt, og ikke minst gjøre jobben som kreves. Når du er med i en Mastermind, så vil det kreve at du går "all in". Men en Mastermind er en super god investering i deg selv. Den vil sørge for at du kommer deg mye raskere frem enn om du ikke er med i en Mastermind. Og da kan du spørre deg selv om hvor raskt du vil ha resultater. 
  •  Du bør ikke bare ha en "hobby-bedrift". Når du er med i en Mastermind, så INVESTERER du både penger og tid, og det vil sannsynligvis ikke være verd å ha kun en hobby-bedrift. I min Mastermind bør du ha klare mål om at dette er en business du satser seriøst på. 
  •  Du må være villig til å ta imot råd fra din Mentor. Ikke alle er klare for å ta imot råd til å endre seg i egen business. En av de største årsakene til at folk ikke har suksess, er at de "vet best" selv. De vil forsøke nye og spennende metoder i stedet for å lage en plan for det som faktisk fungerer. Det er ikke noe i veien for å ha nye og innovative planer, men det er smart å ta imot råd fra dem som har gjort dette før, og som vet hva som fungerer eller ikke fungerer. 
Og til slutt, så vil jeg spørre deg et spørsmål:

Se 12 måneder frem i tid: Jeg og du møtes på en kafe, og du kommer løpende mot meg, og sier: 
Rachel, det mest fantastiske har skjedd med meg. De siste 12 månedene har vært fantastisk. Både business og privat. 

Hva har skjedd med deg da? Hva er din historie som du kan fortelle meg – 12 måneder frem i tid. 1 år fra nå? Du kan designe din historie nå.

Kjenner du at du søke på min ELITE MASTERMIND? Jeg har kun noen få plasser ledig, og du kan søke om et intervju med meg, og så kan vi se om vi to er en god match. Klikk på linken under.

Alle spørsmål om pris, innhold, og videre om hvordan gruppen vår fungerer, så får du all informasjon når du søker.
Det som er viktig er først og fremst at vi må passe godt sammen. Og om dette er noe du vil, så må du kjenne på det. Og kjenner du at du har lyst, så gå inn her, og søk:


FB Comments Will Be Here (placeholder)
Del denne på Sosiale Media: