Bli en trygg og sikker Online HelseCoach på 12 uker!
Få vite hva som skal til for å bli en lønnsom online Helse Coach på 12 uker!- Uansett om du er helt nybegynner eller om du er en erfaren Helse Coach fra før. 
Vi stenger: 16 Mars Kl. 23:59
Kjære nye Online HelseCoach!

Om du ønsker å jobbe på nett med kundene dine, jobbe 50% og tjene 100%, og til og med få den beste selvtilliten fordi programmet virker og er testet ut av profesjonelle, da er dette det viktigste du kommer til å lese!


Og her er hvorfor...


Fordi det har aldri vært enklere, og du har en stor mulighet for å jobbe på nett med kundene dine, få den friheten du ønsker deg OG tjene penger på drømmejobben din. !

Utdannelsen passer for deg som:
 • Vil har frihet til å jobbe Hvor-Som-Helst i verden!
 • Vil selv bestemme når du skal jobbe!
 • Virkelig vil Tjene Penger og leve av drømmejobben din!
"Endelig! Jeg vil vise deg hvordan du kan bli en Online HelseCoach12 uker og få dine første kunder FØR du er ferdig med Utdannelsen! - Selv uten å ha Coachingutdannelse fra før..."  Rachel
Her er hvorfor og hvordan jeg kan komme med dette løftet

Jeg er Rachel Wilmann, og jeg har hatt nesten 8000 coaching- og terapitimer. Jeg har bygget en bedrift hvor vi har omsatt for rundt 25 millioner i Coaching- og Terapimarkedet de siste årene. 

Coachingmarkedet er hottere enn noen gang, og «alle» vil ha en mentor. Og når det kommer til helse og velvære, så har vi aldri vært mer opptatt av det enn akkurat nå. Det er et kjempepotensiale i Norge for akkurat disse tjenestene, og du kan bli den neste suksessfulle HelseCoachen... OG du kan jobbe på nett med kundene dine slik at du jobber effektivt samtidig som du har full frihet til å gjøre hva du vil. Enten det er å være med barna dine eller reise verden rundt. 

Du trenger å ta denne utdannelsen nå, fordi etterspørselen etter HelseCoacher på nett bare øker og øker. Tidsklemma har fått en ny betydning, og kundene våre ønsker effektivitet. Og ved å starte nå, så får du et fortrinn foran andre Coacher som fremdeles kun jobber med kundene på «vanlig kontor».

9 av 10 Coacher feiler..
...derfor får du en komplett abc kokebokoppskrift

Ifølge konsulentselskapet Menon Business Economics er det kun 1 av 10 gründere som lykkes, og en kritisk faktor er å trekke inn kompetanse utenfra på rett tidspunkt. Det lønner seg for gründere å få hjelp fra eksperter som allerede har lykkes på samme felt som de selv skal inn i. Denne utdannelsen er laget spesielt for deg som ønsker å få et program som er ferdig laget og testet ut, slik at  du unngår feilene som kan gjøre at du ikke lykkes.

Faktisk, her er bare toppen av isfjellet av hva du får:
 •  Du vil få en komplett «kokebokoppskrift» på hvordan du setter opp din egen CoachingPraksis på nett, hvordan du gjennomfører alle timene dine, hva du skal si på hver enkelt time, og hvordan du skal jobbe med kundene dine for å få best mulig resultat på disse 12 timene. Alt er testet ut og du får det levert rett i hånden din slik at du kan ta imot testkunder allerede fra første modul i kurset. Enklere blir det ikke.
 •  Du sparer penger fordi du får alt satt i system og kan gå ut å ta imot dine første kunder umiddelbart. Du trenger ingen reisekostnader eller overnattingskostnader fordi alt er på nett. OG du får vite hvordan du skal ta imot dine første kunder slik at du kan tjene inn hele kurssummen før du er ferdig med utdannelsen.
 • Du slipper å gjøre alle feilene som stopper de fleste Coacher, og du får alt levert klappet og klart til bruk på 1-2-3
 •  Du vil få vite eksakt hvordan du går frem - selv om du ikke har gjort dette tidligere - og du vil lykkes fordi programmet er nøye gjennomtenkt og testet ut på tusenvis av kunder. 
 •  Du vil spare masse unødige bekymringer og arbeid fordi får en pakkeløsning med Alt-i-ett
Forestill deg følgende:
 • ...den gode følelsen du får når kundene dine er superfornøyd med deg som Coach fordi dere sammen har fått "amazing" resultater...
 • ...tenk på hvor godt det er å kunne jobbe hjemme og ikke minst når du selv vil (og kanskje være der når barna går på skolen... og du kan lage middag til de kommer hjem igjen)....
 • ...hvor godt det er at du lykkes med Coachingen og har mulighet for å gjøre en forskjell i verden til kanskje både naboen, men også noen på andre siden av jordkloden...
 • ....se for deg at du med stolthet forteller din beste venn eller din partner at du har massevis av fornøyde og glade kunder du lykkes med... -hver dag- 
 • ...se for deg at du er en populær Coach fordi du er trygg og sikker i jobben din 
 • ...se for deg at du er stolt av det du jobber med, og du lykkes fordi du føler at du gjør en meningsfull jobb. Du betyr mye for mange mennesker. Og det gjør godt i hjertet ditt.
En liten smakebit på noen av utfordringene du vil kunne hjelpe folk med:
 •  Manglende energi
 •  Vektproblemer
 •  Dårlig selvtillit
 •  Utmattelse
 •  Negativitet
 •  Bekymringer
 •  Manglende
 • treningsmotivasjon
 •  Dårlig kosthold
 •  Dårlig Selvfølelse
 •  Misnøye med kroppen sin
 •  Adhd
 •  Søtsug
 •  Søvnproblemer
 •  Og masse masse mer...
Ok, jeg ser hva det vil gi kundene - men hva vil deg gi meg?
Så her er det du får på min 12 ukers Online HelseCoachUtdannelse:
Du får en komplett utdannelse på nett som går over 12 uker og vil gi deg en fullstendig kokebokoppskrift fra start til slutt. Du vil få alle hemmelighetene for å lykkes raskt og sikkert med kundene dine. Du vil få kopi av absolutt hele coachingprosessen fra a til å, slik at du kan gå ut og booke kunder med en gang. Jeg viser deg til og med hvordan du kan tjene inn hele kurset før du er ferdig. 
Du vil løfte andre til nye høyder!

Mangel på glede, energi og overskudd er hindre mange har. Med små, konkrete endringer kan du utgjøre en forskjell, slik at du bidrar til at andre får det livet de virkelig ønsker seg. 

Du kan jobbe HVOR du vil og NÅR du vil

Trondheim, Svalbard, Barcelona eller New York - du kan jobbe fra hvor du vil, med kunder som befinner som hvor som helst. Hele verden blir din potensielle kundebase.

Du lærer Suksessformelen som virker!
En velprøvd og bevist effektiv oppskrift gir deg fremgangsmåten for hvordan du jobber med kundene, steg for steg. Enkelt, samtidig som mindre prøving og feiling vil føre til bedre og raskere resultater.
Du kan Tjene Penger på å hjelpe andre mennesker
Lev drømmen, hjelp andre - samtidig som du tjener godt. Her får du vite hvordan du kan tjene 500.000,- (eller mer) på jobben som coach.
 

Kom i Gang NÅ!
Velg HelseCoach Programmet som er riktig for deg!
Dette er hva du vil lære...
HelseCoach Programmet består av 6 moduler. 
Alt kurs materialet, inkludert videoer, MP3, sjekklister, og mye mer finner du i egen kurs portal for deg som student!


MODUL 1


Vi vet du er ivrig etter å sette i gang, så vi begynner rett på! Her lærer du hvordan du gjennomfører din første og andre coachingtime med en kunde. Helt konkret får du en detaljert kjøreplan med hva du skal gjøre, hva du kan si og gode spørsmål du kan stille. Etter fullført modul vil det ikke være et fnugg av tvil om hvordan du kan gjennomføre de to første timene.
Sikre fremdrift med action-steg
Både du og kundene ønsker resultater – raskt. Derfor gir vi deg et nyttig skjema med action-steg, som vil bli en rød tråd gjennom alle de 12 coachingtimene. Denne bruker du for å gi kundene hjemmelekse, slik at dere sikrer fremdrift. 
Coachingtime nr. 1 – sett mål
Her lærer du både hvordan du blir kjent med kundens utfordring, og hvordan du hjelper han eller henne med å finne gode mål og delmål. Kunden får 5 konkrete action-steg som virkelig kickstarter prosessen, og som skal gjøres før han eller hun stiller til neste time. 
Coachingtime nr. 2 – finn motivasjonen
Hva motiverer kunden? Hvordan skulle livet vært i en ideell verden? Vi jobber med god og dårlig energi, og viser deg hvordan du hjelper kunden med å hente frem sin indre kraft og visdom for enklere å nå målene sine. Til neste time får kunden 3 action-steg.


MODUL 2Hvordan fyller du tredje og fjerde coachingtime? Det får du vite her!
Coachingtime nr 3 - reaksjonsmønstre
Nøkkelen til endring ligger i å forstå egne reaksjonsmønstre, så her lærer du hvordan du hjelper kundene til å forstå sine egne. Vi jobber med det indre kompasset og med å avdekke kundens fokusområder. Til neste time får kunden 2 action-steg.
Coachingtime nr 4 - reaksjonsmønstre
Hvem er det som oftest saboterer for oss? Vi selv! Å finne ut hvordan kunden gjør det – og hvordan unngå det – står på planen i dag. Du vil også lære spennende og kraftfulle visualiseringsteknikker. Til neste time får kunden 2 konkrete action-steg.


MODUL 3

Både du og kundene du coacher er nå godt i gang

Her får du en detaljert fremgangsmåte for hvordan utføre den femte og sjette coachingtimen
Coachingtime nr 5 - fra motstand til motivasjon
Kunden vil nesten alltid møte motstand i prosessen, og vil ha en rekke unnskyldninger som begrenser og hindrer endring. Her blir du forberedt på hvordan du best håndterer det, og ikke minst: På hvordan du viser kunden veien fra motstand til motivasjon. Til neste time får kunden 2 konkrete action-steg.
Coachingtime nr 6 - hent frem "det indre barnet"
I dag skal vi ut av komfortsonen, så gjør deg klar for en kjempemorsom time! Vi skal utfordre flinke piker og det iboende voksne, fornuftige og ikke minst begrensende selvet. Målet er å bli kjent med «det indre barnet», og med det hente frem ny energi og optimisme. Samtidig spenner vi ben på gamle oppfatninger som blokkerer. Til neste time får kunden 4 konkrete action-steg.


MODUL 4

Kunden din begynner å bli varm i trøya, og det gjør antagelig du også

Her får du oppskriften til syvende og åttende coachingtime.
Coachingtime nr 7 - stress og livshjulet
Stress, i ulike varianter, er en gjennomgangsmelodi og et hinder for de fleste. Men hvordan kan du snu det på hodet? Nettopp det, å snu fokus, står på timeplanen i dag. Samtidig får du innsikt i et nyttig verktøy, nemlig Livshjulet. Med det hjelper du kunden med å finne områdene som har størst behov for endring, slik at kunden kan oppnå bedre balanse og helhet i livet. Til neste time får kunden 3 konkrete action-steg.
Coachingtime nr 8 - Livshjulet
Vi jobber videre med Livshjulet, og du har antagelig innsett hvor effektfullt verktøyet er. Du hjelper kundene med å avdekke hvilke konkrete endringer som må til, og også hvordan du går frem for å oppdage hva som gir kunden næring i livet. Til neste time får kunden ett konkret action-steg.


MODUL 5

Du har nesten fullført utdanningen – og sitter snart på et coachingløp for kundene dine! Et stort klapp på skuldra er på sin plass, før vi gir deg fremgangsmåten for den niende og tiende coachingtimen din.
Coachingtime nr 9 - den indre stemmen
Den indre stemmen er der, men lytter du til hva den prøver å si? Her får du vite hvordan kunden kan komme i kontakt med sin indre stemme. Den vet nemlig hva som er bra, og hva som ikke er det. Til neste time får kunden 2 konkrete action-steg.
Coachingtime nr 10 - takknemlighet
«Det er ikke lykkelige mennesker som er takknemlige, men takknemlige mennesker som er lykkelige». Et fint ordtak, men også et faktum. Her lærer du hvordan du hjelper kunden med å se hvor langt hun har kommet, hva hun har oppnådd og alt hun har å være takknemlig for i livet. Øvelsen er kjent for å gi en motivasjonsboost, som er godt drivstoff på veien mot endring. Til neste time får kunden ett konkret action-steg.


MODUL 6

Mens utdannelsen nærmer seg slutten, står du på startstreken for din coachingkarriere – gratulerer! Her får du oppskriften på din ellevte og tolvte coachingtime. Og med det har du et komplett coachingløp du kan ta kundene dine med på.
Coachingtime 11 - mål og drømmer
Det er på tide å se fremover – hvor går kunden herfra for å nå alle sine mål og drømmer? Du lærer å guide kunden, og tar i bruk de 2 siste action-stegene som skal gjennomføres før siste time.
Coachingtime 12 - avslutning
I det vi gjennomfører siste modul, lærer du hvordan du på best mulig måte avslutter coachingløpet. Målet er ikke bare at kunden er strålende fornøyd, men at hun vil anbefale deg varmt videre til familie og venner.
Kom i gang nå!
Velg det helseCoach Programmet som passer deg best!
Men la meg lage et Søtt og Godt tilbud med noen Bonuser som virkelig gjør at du får kommet deg i gang raskere og bedre….
250 ekstra virkningsfulle og meget nyttige spørsmål du kan stille klientene dine.
250 ekstra spørsmål som er laget til deg som du kan bruke til kundene dine. Det kan du printe ut og ha foran deg når du jobber med kundene dine på nett. Her vil du garantert finne noen spørsmål som du ressonerer ektra godt med og som vil bli dine favoritter. Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på akkurat denne pdf.en, for den er så enkel å bruke, og du vil aldri være i mangel på gode spørsmål til kundene dine. 
[Verdi kr. 999,-]
9 ferdiglagede, kule og 9 ferdiglagede, kule og virkningsfulle interessevekkere du kan kopiere direkte for å få klienter.
En oversikt over mange ulike interessevekkere du kan bruke for å få tak i kunder på nett. De er ferdig laget, og du kan bare kopiere dem direkte inn i dine annonser ut mot kundene dine. Så slipper du å bruke tid på å vri hjernen din på hva du skal skrive, for vi har laget det helt ferdig for deg. 
[Verdi kr. 1.499,-]
Hvordan ta imot og ta betalt fra dine første kunder
Jeg viser deg hvordan du kan få dine første testkunder og hvordan du kan ta betalt fra dem slik at du i løpet av kurset kan tjene inn hele kursavgiften din. Mange av de som har tatt denne utdannelsen før deg har gått gjennom denne bonusen, og tjent inn kurssummen allerede etter de første par ukene. Det er jo superkult, så om du er en av dem som er ivrige etter å komme raskt i gang, så viser jeg deg hva du skal gjøre for å få dine første testkunder. Min læringsfilosofi er learning by doing, og her setter du det ut i action. I og med at programmet er ferdig laget, så er du trygg på at du leder kunden gjennom et program som virker fra time til time. Du trenger bare å lene deg til oss og det som er ferdig laget for deg. [Verdi Kr. 1.999]
Og ikke nok med det - her er BONUSER helt Ekstra til deg som VIP Student...
Hvordan lage dine egne VIP-samlinger
Hvordan du kan lage dine egne VIP-samlinger til dine kunder slik at du kan få enda bedre inntekter til deg, og du kan gi mer verdi til kundene dine. 
Verdi kr. 1,499,-
Tilgang til vår eksklusive og lukkede Facebook-gruppe
Er for deg som virkelig vil sørge for å lykkes raskere med å få flere kunder og i tillegg får personlig hjelp til å lykkes. Og det er for deg som vil ha VIP pakken. Bonus nr. 4 gir deg tilgang til vår helt lukkede FB-gruppe hvor vi hjelper deg hver uke med hver modul. Her kan du stille oss spørsmål relatert til deg og din situasjon, og vil vi svare deg i gruppen. 
Verdi kr. 7.999,-
10 eksklusive gruppecoachinger med Rachel hver uke
10 gruppecoachinger på nett med meg personlig hvor du har mulighet for å få hjelp med alle DINE utfordringer du møter på underveis. Når jeg kjøper onlinekurs, så velger jeg alltid VIPpakken for å få personlig hjelp. Jeg vet at de som velger det lykkes raskere og jeg vil ha raskere og bedre resultater. Verdi kr. 29.999,-
Total verdi bonuser 
NOK 43.994,-
Kom i Gang NÅ!
Velg det HelseCoachProgrammet som passer deg best!
Du lurer sikkert på hvordan undervisningen vil foregå?
 •  Annenhver uke kan du ta fatt på en ny modul, som hovedsakelig består av lydfiler, men noen ganger også video og pdf-filer til nedlastning samt arbeidshefter. Du kan velge når og hvor du vil gjennomføre hver modul.
 •  Hver modul lærer deg en helt konkret fremgangsmåte for hvordan du gjennomfører to coachingtimer. Etter å ha fullført alle 6 modulene, sitter du på oppskriften på 12 coachingtimer – en komplett coachingpakke.
 •  Du får tilgang til kursportalen 1 helt år, slik at du kan ta kurset i eget tempo. I tillegg kan du gå tilbake og repetere om du kjenner behov for det.
 •  Kurset er pedagogisk bygd opp, slik at du enkelt kan følge fremdriften og bygge på det du allerede har lært. Hele veien får du tilgang på konkrete verktøy du kan bruke. Skjemaet med action-steg er ett eksempel, og det bruker du for å sikre at kunden din oppnår den fremgangen som skal til for å nå målet sitt.
 •  Du som er VIP-student får 10 gruppecoachinger med Rachel som mentor og lærer. Her kan du spørre om alt du trenger for å komme i mål med dine klienter. Det er super verdifullt å ha en egen mentor som kan hjelpe deg når du står fast underveis i programmet. 
 •  Som VIP-student får du også tilgang til en egen lukket Facebook-gruppe. Her kan du kommunisere med både Rachel, Markessjefen og de andre VIP-studentene.
Helsecoach utdanningen er helt fantastisk
Helsecoach utdanningen er helt fantastisk...
Ikke bare har jeg fått et nytt verktøy i verktøykassa mi, men denne utdanningen utfyller meg som terapeut også, for jeg er mer bevist min må te å spørre på og har fått mange tips til fantastiske gode spørsmål! Den har åpnet opp for at jeg kan jobbe hjemmefra, noe jeg elsker å gjøre. Den er superenkel og følge, og klientene får fantastisk endringer i livene sine etter at de har vært gjennom denne 12 timers coaching programmet, hvis de et motivert og virkelig gjør den jobben som kreves av dem!

Takk for en fantastisk utdanning!
Gunn Torill Haugen
www.gunntorilhaugen.no
Wow - Facebook kurset alene er verdt pengene jeg betalte for VIP- pakken!
Jeg har jobbet som healer og terapeut i 20 år. Helsecoach programmet ga meg et fantastisk tilskudd til min praksis. Nå tar jeg imot kunder på coaching via Skype. Det betyr at jeg kan hjelpe mine kunder uansett geografisk avstand.
Aina Myrvold 
www.optimalbalanse.no
Ta 30 dager for å teste oss ut, og få pengene tilbake om du ikke får det vi lover deg!
Dersom "12 ukers HelseCoachUtdannelse på nett» ikke viser meg eksakt hvordan jobbe på nett med kundene mine på nett… og om det ikke viser meg, steg-for-steg hvordan jobbe med klienter, så har jeg rett til
«pengene-tilbake-garanti»
Det eneste du må gjøre, er å vise meg hva du har gjort i programmet, og hva som ikke virker, og jeg gir deg pengene tilbake!!

Som du kan se, all risiko ligger på mine skuldre....

Her er hva tidligere HelseCoach Studenter 
forteller om programmet!
Tove Heggem 
www.giske-refleksologi.no
"Jeg satset på VIP-pakken. Fått bonuser i bøtter og spann, spesielt hvordan jeg skal markedsføre meg!"
"Å tørre å hoppe på denne utdannelsen har vært utrolig givende og utviklende for meg. Har kommet meg enda et sted videre i livet. Jeg satset på VIP pakken og det er jeg utrolig glad for. Det har vært i bøtter og spann med bonuser, Facebook kurs og hvordan markedsføre seg. Samt accountbilitygrupper, webinar og mentorordning med coaching som jeg har hatt veldig stor nytteverdi av."
Arnhild Dorthea Ludvigsen
www.skapendring.no
"Livsendrende resultater på klientene mine!"


"Jeg har tatt Hjerteakademiets coaching utdannelse, og er veldig fornøyd med at jeg valgte akkurat denne skolen. Jeg har brukt Hjerteakademiets coaching program på flere av mine"
Tanya Tone Wahl
www.balanseterapeuten.no
HelseCoach utdanningen ga meg et godt gjennomført program med verktøy og teknikker til mine kunder. 
Helse coach utdanningen var midt i blinken for meg. Jeg nærmet meg avslutning på en bachelor i ernæring, men savnet mer kunnskap om den mentale delen av mennesket. Helheten kropp-sinn er viktig for meg. Jeg vil jobbe med begge deler og kombinasjonen ernæring og helse coaching er flott, de bruker elementer fra hverandre og utfyller hverandre. 
HelseCoach Utdannelsen 
12 lydfiler
12 steg-for-steg oppskrift for hver time 
(til terapeuten)
12 steg-for-steg oppskrift for hver time 
(til kunden)
Bonus #1
250 ekstra virkningsfulle og meget nyttige spørsmål du kan stille klientene dine.
[Verdi Kr. 999]
Bonus #2
9 ferdiglagede, kule og 9 ferdiglagede, kule og virkningsfulle interessevekkere du kan kopiere direkte for å få klienter.
[Verdi kr. 1,499,-]
Bonus #3
Hvordan ta imot og ta betalt fra dine første kunder
[Verdi kr. 1,999,-]
NOK 20.000,-
or 12 mnd. betalingsplan of 2.083,-/Mnd
30 dagers penger tilbake garanti!
Hvilket kurs er riktig for meg?Selvstudiet

Selvstudiet gir deg full tilgang til hele kurset og alt av materiell som tilhører kurset. Du får alt du trenger for å ta kundene gjennom hele Coachingprosessen fra a til å. 

Selvstudiet er for deg som er veldig organisert, disiplinert, og som vet du kan klare det 100% på egen hånd. Denne løsningen passer utmerket for deg som er en naturlig "selv-starter" og for deg som føler deg komfortable med å holde deg selv ansvarlig gjennom hele programmet.
VIP


VIP-pakken gir deg 100% støtte, support og motivasjon gjennom hele programmet. VIP-pakken inkluderer alt som ligger i Selvstudiet PLUS eksklusiv VIP Facebook-gruppe, gruppecoachinger, ansvarlighetsgrupper og eksklusive VIP-bonuser som gjør at du lykkes raskere.
VIP-pakken passer spesielt godt for deg som ønsker å lykkes med en gang fordi du får eksperthjelp hele veien.

VIP-pakken er for deg som ønsker å få resultater raskere, og som ønsker ekstra motivasjon gjennom hele utdannelsen. 
Lurer du på hva HelseCoachUtdannelsen er? 
Se denne videoen, og få den informasjonen du trenger:
Kom i Gang NÅ!
Velg det HelseCoachProgrammet som passer deg best!
Har du spørsmål?
Copyright © 2018 - UndervisningsAkademiet AS