Vil du at 2022 skal bli det beste året "ever"?
Da er det på tide å investere i deg selv, og kjøp boken:
BONUS i dag: Hypnose-filen "Sjef i eget liv!"
Har du noen gang tenkt:

Ja, nå skal jeg virkelig endre meg!

Nå er det på tide at jeg 
knekker koden til hvordan jeg kan:
 • Sove Bedre
 • Få mer Energi
 • Få bedre selvfølelse og selvtillit
 •  Være en bedre versjon av deg selv
 •  Bli din egen beste Venn og Sjef
Men du vet ikke helt hvordan eller hva du skal gjøre?

Den Magiske Reisen på 31 dager gir deg små, håndterlige oppgaver hver dag i 31 dager slik at du får implementert dem i kropp og sinn...

..og slik sørger du for at du lærer deg selv å ha et liv som er både positivt og med mye mer energi og overskudd enn du tenkte var mulig...
Pris kr. 299,- (+ porto)
Og du får også lydfilen: "Sjef i eget liv" verdi kr. 299,- ved kjøp av boken i dag!!
 RASK PÅ! JANUAR ER LIKE RUNDT HJØRNET!
Denne Boken MÅ du ha for at du skal få et amazing 2022!
Den Magiske Reisen
Hva handler denne boken om?
Den magiske reisen kan gi deg bedre helse, mer overskudd, mer energi, flere gode og positive tanker... ja, faktisk et fantastisk liv. Selv trodde jeg ikke at det var mulig siden jeg slet med prolapser, nakkevondt og negative tanker i mange år. Plutselig knekte jeg den ene koden etter den andre, og slik ble den magiske reisen til. Her får du en bok med 31 oppgaver til et bedre liv.

Og jeg er 100% overbevist om at du vil få et bedre liv gjennom å lese og bruke denne boken i 31 dager.
Her er hva andre sier om Den Magiske Reisen:
Jeg har fått 100-vis av kommentarer fra den Magiske Reisen, og dette er bare et lite knippe av alle
takke-meldingene jeg har fått...
"Hei:) Dette passet så utrolig godt akkurat nå. Jeg har en stund gått og kjent på at jeg har «pisket» meg selv, og vært negativ for ting jeg ikke får til, eller har fått til, og ønsket å gjøre noe med det. Jeg vet at det meste sitter i hodet, men trengte allikevel dette sparket i riktig retning. Tusen takk for det:)"
Mette: "Takk for dette! Dette er ein øvelse som skal prøvast når eg er i ein stressa situasjon!
Vil og få sei tusen takk for øvelsen dag 28. Igårkveld hadde eg verkeleg bruk for denne, og
den VIRKA! Takk igjen!"

Kristin: "Endelig leser jeg om ei som vil forene det alternative, til legevitenskapen! Så bra, for de to må henge sammen. Alltid! Du skriver også så fint og enkelt, og du tilnærmer deg den pedagogiske skrivemåten, slik at alle kan skjønne den flotte reisen du tar oss med på :-)"
Anita: "Det har vært spennende å følge reisen Rachel. For min del er de svarte og hvite klinkekulene et av de mest effektive virkemidlene jeg har vært borti! Snakk om å bevisstgjøre seg sine tanker :-)"
Hilde: "Jeg kjenner allerede nå mens jeg leser at den virker :) Denne øvelsen skulle alle som har smerter eller angst kunne :) En herlig øvelse som jeg skal ta i bruk når jeg mediterer <3"
Nina: "Takk Rachel. Slike enkle teknikker er utrolig verdifulle i hverdagen :-)
Kommer til å savne det å stå opp i spenning på morgenen for å lese dagens oppgave.
Kjenner at det har skjedd masse endringer med meg på alle plan på dette nye fantastiske året.
Er utrolig takknemlig for å fått blitt med på denne magiske reisen :-)
Sender deg 1000 røde roser :-)"

Regine: "Jeg har ikke opplevd Den magiske reisen som krevende ... ..derimot har jeg gledet meg til å våkne, hver eneste dag ... for å lese dagens oppgave :)"

Dette er boken for deg som virkelig ønsker en forandring i livet ditt.. 
...til noe som er langt bedre enn hvordan du opplever livet i dag. 

Gjennom disse 31 dagene med ulike oppgaver kan du få mer energi, mer overskudd, sove bedre, bli mer lykkelig, få færre bekymringer, mindre stress, bedre hverdager og mye mer.  

Reisen er en prosess der du blir mer bevisst på deg selv og tankene dine, slik at du kan du ta en rekke personlige valg, som igjen vil føre deg fremover mot nye og spennende mål.
"Skaff deg din bok av 
Den Magiske Reisen nå!"
Om boken:
Her er det du vil få og lære i boken:
 • Du vil få små, enkle og morsomme oppgaver hver eneste dag i 31 dager. Dette kan være oppgaver som du har gjort tidligere, men også mange nye og spennende oppgaver som du kan gjøre alene eller sammen med noen. Jeg gjør denne reisen hvert år sammen med min mann, og det gjør faktisk underverker på forholdet vårt også!
 • Du får oppgaver som omhandler penger, forhold, relasjoner, tilgivelse, takknemlighet, klinkekuler (!), filmteknikk, affirmasjoner og MYE mer!
 • Jeg har gjennomført denne reisen hvert år i mange år, og den gjør underverker hver eneste gang. Jeg husker den siste gangen jeg tok reisen, og jeg var på dag 1. Jeg kjente jeg fikk frysninger, og jeg fikk en enorm indre glede. Jeg ble skikkelig forbauset over at jeg kunne oppleve å ta reisen som om at den var "ny" år etter år. Du vil garantert få en positiv opplevelse dersom du velger å ta denne indre reisen for deg selv. 
 • Kjenner du at du ønsker bedre selvfølelse og selvtillit? He, he.... hvem gjør ikke det..! I denne boken vil du få egne teknikker til hvordan du kan få bedre tro på deg selv, og til hvordan du kan få opp både selvfølelse og selvtilliten. 
 • Du vil lære hvordan du kan ta kontroll på tankene dine, og at du selv kan VELGE hva du skal tenke og hvordan du skal føle deg. Magisk!
 • Du vil lære hvordan du enkelt kan legge vonde ting fra fortiden bak deg en gang for alle... Alle som en har opplevd en eller flere ting fra fortiden som definerer oss negativt. Nå er det på tide å slippe taket, og jeg viser deg hvordan i boken. 
 • Det er en egen dag dedikert kun til søvn også. Sliter du med å sove dårlig? Da har jeg et par teknikker som kan være super bra for deg. 
 • Jeg tror vi kan føle oss slik vi vil føle oss. Men hva om vi har ting som gjør at vi føler oss som "skitt"? Jeg har egne oppgaver til akkurat det. Både hvordan du kan kvitte deg med negativ bagasje og hvordan du kan føle deg lettere og "lysere" til sinns. 
Copyright © 2021 - Smartere Utdanning AS